Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
A mnie tam chuj obchodzą nasi szczypiorniści ale apropos szczypiorku to dzisiaj na kolacje zrobiłem sobie tak : 1. 6 świerzutkich kajzerek z Lidla 2. dwa duże kotleciki z mienska mielonego też z tamtąd 3. paczuszka oliwek zielonych zamiast ogóreczków kiszonych bo nie było 4. masełko 5. musztarda dijon z Lidla paluszki lizać 6. majeranek zkądkolwiek . 7. tytułowy szczypiorek (dzisiaj tylko 0,79 gr ) I teraz przystąpilem do dzieła czyli tak : bułeczki na pół , kotleciki na pół , oliwki na pół to wszystko na moment na patelenke . Następnie bułeczki cienko masełkiem, musztardką obie połówki żecz jasna , do środka polowa kotletu , posypujemy majeraneczkiem , oliwkami i szczypiorkiem , zamykamy i uczta gotowa . Pycha!
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Michał Szyba niestety nie jest już zawodnikiem Azotów
Zaloguj się, aby oddać głos
0
czytenie ze zrozumieniem sie klania kolego nizej
Zaloguj się, aby oddać głos
0
A mnie tam ch*** obchodzą nasi szczypiorniści ale apropos szczypiorku to dzisiaj na kolacje zrobiłem sobie tak : 1. 6 świerzutkich kajzerek z Lidla 2. dwa duże kotleciki z mienska mielonego też z tamtąd 3. paczuszka oliwek zielonych zamiast ogóreczków kiszonych bo nie było 4. masełko 5. musztarda dijon z Lidla paluszki lizać 6. majeranek zkądkolwiek . 7. tytułowy szczypiorek (dzisiaj tylko 0,79 gr ) I teraz przystąpilem do dzieła czyli tak : bułeczki na pół , kotleciki na pół , oliwki na pół to wszystko na moment na patelenke . Następnie bułeczki cienko masełkiem, musztardką obie połówki żecz jasna , do środka polowa kotletu , posypujemy majeraneczkiem , oliwkami i szczypiorkiem , zamykamy i uczta gotowa . Pycha!
nie nie źle to robisz, zamiast majeranku daj przyprawę do flaków.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
no tak, jak Pan Michał stał się sławny (dzięki sobie samemu oraz grze zespołowej!!!) to już chce się na nim wypromować Lublin... dlaczego wcześniej nie pisano i nie mówiono o Panu Michale, że osiągał sukcesy?
Zaloguj się, aby oddać głos
0
A mnie tam ch*** obchodzą nasi szczypiorniści ale apropos szczypiorku to dzisiaj na kolacje zrobiłem sobie tak : 1. 6 świerzutkich kajzerek z Lidla 2. dwa duże kotleciki z mienska mielonego też z tamtąd 3. paczuszka oliwek zielonych zamiast ogóreczków kiszonych bo nie było 4. masełko 5. musztarda dijon z Lidla paluszki lizać 6. majeranek zkądkolwiek . 7. tytułowy szczypiorek (dzisiaj tylko 0,79 gr ) I teraz przystąpilem do dzieła czyli tak : bułeczki na pół , kotleciki na pół , oliwki na pół to wszystko na moment na patelenke . Następnie bułeczki cienko masełkiem, musztardką obie połówki żecz jasna , do środka polowa kotletu , posypujemy majeraneczkiem , oliwkami i szczypiorkiem , zamykamy i uczta gotowa . Pycha!
baran głupi
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Michał Szyba był jednym z największych bohaterów tych mistrzostw i w dużym stopniu przyczynił się do brązowego medalu. Ale cała drużyna grała świetnie, więc należą się gratulacje wszystkim.
Zaloguj się, aby oddać głos
0

Dodaj odpowiedź:


Zaznacz "Nie jestem robotem", by dodać komentarz: