Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

7 najlepszych miejsc dla mięsożerców w Lublinie. Subiektywny ranking

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 14 stycznia 2017 o 18:09 Powrót do artykułu
jem tylko to co jest przyrzadzane na moich oczach, nie mam ochoty na rózne dodatki kucharzy i kelnerow
Zaloguj się, aby oddać głos
0
MIESO TO MORDERSTWO
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Ja osobiście proponuję dodać szaszlyka przy botaniku. Wiem, ze jesli mowa o wystroju to nie wyrafinowana restauracja, ale w temacie smaku trzyma jakość bardzo wysoko od lat i zawsze powtarzalnie. Sam nie jestem z Lublina i dlatego zazdroszczę wam Lubelakom!
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Najlepszy (i pewnie najtańszy!) ozorek w sosie chrzanowym jest w ... barze mlecznym "Chochlik" niedaleko Leclerca :-)
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Użytkownik niezarejestrowany napisał:
MIESO TO MORDERSTWO
mycie zębów i defekacja - też. miliony niewinnych bakterii zabijanych pastą lub wyrzucanych z ciepłych jelit na niedolę kanalizacji...
Zaloguj się, aby oddać głos
0
stół i wół.... śmieszne... ten gość który jest na zdjęciu i pluje do jedzenia ! Nie polecam !! wiem że ciężko wierzyć na słowo ale wiem co mówię
Zaloguj się, aby oddać głos
0
jestem wielkim fanem tatarów i mnie te z 'hadesu' totalnie rozczarowały. w dawnym 'hadesie' lat temu ~20 (w podziemiach ck) były doskonałe, te - niestety. mile za***ony byłem za to w 'trybunalskiej', naprawdę naprawdę smaczny.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Stół i wół proszę nie żartować kiedyś jedzenie było świetne teraz to zenada. Wystarczy poczytać ostatnie opinie na google. Bród syf kiła mogila
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Tatar z maszynki, a nie siekamy widać gołym okiem.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Hmm.. do autora artykułu... jest Pan niedoinformowanym, nieprofesjonalnym, zaściankowym pseud - dziennikarzyną, duszącym się w ograniczonym brodziku towarzysko - zawodowym. Niestety nie jest to Pana wina, jeżeli nie posiada się kompetencji, wiedzy podstawowej z branży gastronomicznej jak również nie żyje się w tym środowisku i z tym środowiskiem to jak można napisać coś obiektywnego i ciekawego, opisuje się znajomych, tych których należy wspomnieć i tych którzy dali jeść za free... zajmij się Pan roznoszeniem ulotek, pisaniem ewentualnie na zamówienie... chociaż czytając te artykuliki mam wrażenie, że już pan dorabia sobie parę groszy za takie recenzje, tracąc przy tym dobre imie
Zaloguj się, aby oddać głos
0
z całego artykułu stòł i wòł to obecnie slaby poziom, a polecic można kardamon i ąke jedzenie w porządku
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Alan Hugs. Najlepiej!!
Zaloguj się, aby oddać głos
0
o czym ty ***isz. kim ty jesteś w ogóle jestes. pracuje z tym człowiekiem nie pierwszy i nie ostatni raz. i nie tylko w siw z nim pracowalem. jeżeli jesteś pewny swego to ujawnij się, przyjdź i pokaż się w tym lokalu i powtórz to samo co napisałeś. ten człowiek pracował bardzo długo na swoje imię w gastronomii a to niszczysz je głupim komentarzem.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Jeśli chodzi o mięsko, ja polecam Red Rock City. :)
Zaloguj się, aby oddać głos
0
redaktor od tego artykułu za kotleta oddał by się właścicielowi knajpy, mało kto już tego obżartusa zaprasza
Zaloguj się, aby oddać głos
0

Dodaj odpowiedź:


Zaznacz "Nie jestem robotem", by dodać komentarz: