Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Co nowego w lubelskich restauracjach?

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 31 lipca 2016 o 20:49 Powrót do artykułu
grasica cielęca, zwana też mleczkiem cielęcym jest tak delikatna i ma tak specyficzny smak, że podanie jej z bobem kurkami i czosnkiem to totalna pomyłka... najlepsza grsice jadlem w krakowie ze smardzamii roza ziemniaczana...
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Owoce morza i ryby ? Będzie baardzo drogo
Zaloguj się, aby oddać głos
0
jak zwykle promocja Hadesu i ich wspaniałych dań na bazie produktów firmy ARO - prawda panie Leszku...?
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Użytkownik niezarejestrowany napisał:
grasica cielęca, zwana też mleczkiem cielęcym jest tak delikatna i ma tak specyficzny smak, że podanie jej z bobem kurkami i czosnkiem to totalna pomyłka... najlepsza grsice jadlem w krakowie ze smardzamii roza ziemniaczana...
Maleńkie słodkie cielątko musiało zginąć żebyś ty się mógł podelektować. 
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Wygląda niesmacznie, mdło, do tego 2 kurki na porcje. Artykuł sponsorowany.
Zaloguj się, aby oddać głos
0

Dodaj odpowiedź:


Zaznacz "Nie jestem robotem", by dodać komentarz: