Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Jak sobie sieknąć dobrego tatara? Przepisy na tatara

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 8 stycznia 2017 o 13:51 Powrót do artykułu
"siekanego tatara w koniny"... Niby mała rzecz,a razi...
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Chcesz zjeść dobrego a wręcz bardzo dobrego tatara to do Skali w Białej Podlaskiej. Kucharz przygotowuje rewelacyjnie a do tego trzy małe grzaneczki i jak by powiedział poeta niebo w g.......ie
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Surowe mięso z surowym jajkim w środku,ochydztwo.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Najlepszy tatar jest właśnie w Kardamonie!
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Czy ktoś wie czy w Lublinie można gdzieś zjeść tatara z koniny?
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Tatara się nie sieka na drewnianej desce.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
tatar nie może być ani z ryby ani wegetarianski.Tatarzy wozili pod siodłem wołowine lub baranine. z baranów nie robimy wiec zostaje wołowina.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
W restauracji na globusie ponoć na weekendach się pojawia.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Wielkie te tatary
Zaloguj się, aby oddać głos
0
okazyjnie lubię sobie przyrządzić porządnego mięsnego tatarka gdy przyjeżdżają znajomi na przykład. jakościową wołowinę kupuję bezpośrednio z ***cezan-ubojnia.pl gdzie mięso znacznie różni się od tego co zwykle kupujemy w supermarketach i nie trzeba się martwić o jakość.
Zaloguj się, aby oddać głos
0

Dodaj odpowiedź:


Zaznacz "Nie jestem robotem", by dodać komentarz: