Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Jak ugotować dobry rosół?

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 30 października 2016 r. o 09:24 Powrót do artykułu
Tylko z kurczaka z supermarketu (wieśniaki do obory)
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
skórka z limonki . tak tradycyjny posli rosół. w dupach sie po***iło tym pseudo gotowaczom
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
A gońcie rolników z chodników i do biedronki pyszny rosołek.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Listek laurowy i ziele angielskie do rosołu dodane dają smak rozpuszczonej galarety. Skandal. Prawdziwy rosół bez tych udziwnień!!!!!!!!!!!
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Listek laurowy i ziele angielskie do rosołu dodane dają smak rozpuszczonej galarety. Skandal. Prawdziwy rosół bez tych udziwnień!!!!!!!!!!! zaraz będą pewnie negatywne opinie ha ha
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Prawdziwy rosół gotuje się na bardzo małym ogniu, tak by woda nie wrzała, nawet 5 godzin z różnych rodzajów mięs a nawet kości od schabu z dodatkiem marchewki, pietruszki i wspomnianej przypalonej główki cebuli i nic poza tym, reszta to udziwnienia niezgodne z naszą tradycją, jedynie gdy gotujemy wywar do barszczu to dodajemy liść laurowy- dawniej bobkowy i ziele angielskie.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Dzięki za przepis, nigdy nie robiłem samodzielnie rosołu, ale postaram się wypróbować przepis.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...