Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Jak ugotować dobry rosół?

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 30 października 2016 o 09:24 Powrót do artykułu
Tylko z kurczaka z supermarketu (wieśniaki do obory)
Zaloguj się, aby oddać głos
0
skórka z limonki . tak tradycyjny posli rosół. w dupach sie po***iło tym pseudo gotowaczom
Zaloguj się, aby oddać głos
0
A gońcie rolników z chodników i do biedronki pyszny rosołek.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Listek laurowy i ziele angielskie do rosołu dodane dają smak rozpuszczonej galarety. Skandal. Prawdziwy rosół bez tych udziwnień!!!!!!!!!!!
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Listek laurowy i ziele angielskie do rosołu dodane dają smak rozpuszczonej galarety. Skandal. Prawdziwy rosół bez tych udziwnień!!!!!!!!!!! zaraz będą pewnie negatywne opinie ha ha
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Prawdziwy rosół gotuje się na bardzo małym ogniu, tak by woda nie wrzała, nawet 5 godzin z różnych rodzajów mięs a nawet kości od schabu z dodatkiem marchewki, pietruszki i wspomnianej przypalonej główki cebuli i nic poza tym, reszta to udziwnienia niezgodne z naszą tradycją, jedynie gdy gotujemy wywar do barszczu to dodajemy liść laurowy- dawniej bobkowy i ziele angielskie.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Dzięki za przepis, nigdy nie robiłem samodzielnie rosołu, ale postaram się wypróbować przepis.
Zaloguj się, aby oddać głos
0

Dodaj odpowiedź:


Zaznacz "Nie jestem robotem", by dodać komentarz: