Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Jak zrobić dobry chłodnik

Utworzony przez ~Agata~, 16 czerwca 2010 o 16:54 Powrót do artykułu
Najlepszy chłodnik jadłam w Okunince w Restauracji Słonecznej.Pycha!!!!!
Zaloguj się, aby oddać głos
0
A ja najlepszy jadłam w "Góralskiej izbie" na Głębokiej. Polecam!
Zaloguj się, aby oddać głos
0
A ja najlepszy w domu Zresztą różnie ludzie robią chłodniki, jedni owocowe, inni warzywne. Ja polecam warzywny na śmietanie sojowej - trochę inny smaczek a też łatwiej przyswajalny dla organizmu: szczypiorek, koperek, łyżka koncentratu barszczu, pieprz, sól, sok z cytryny i Alpro soya Cuisine! Zapraszam też do skorzystania z innych przepisów Alpro na ######www.alprosoya.pl
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Fajne chłodniki sa na https://kuchennefigle.blogspot.com. Gazpacho i chłodnik litewski.
Zaloguj się, aby oddać głos
0

Dodaj odpowiedź:


Zaznacz "Nie jestem robotem", by dodać komentarz: