Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Kultowe przepisy z PRL. Najlepsze na "śledzik party"

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 26 lutego 2017 o 01:09 Powrót do artykułu
a to wszystko bez chemicznych dodatków, róznych EEE, cała żywnośc była bio i nikt nawet o tym nie myślał bo to było naturalne, teraz wychoduja rachityczne jabłko niby nie pryskane, bo sąsiad pryskał za płotem a ja nie i juz cena jak z sufitu, wmawiaja nam co chca durny naród łyka, dobrze że reformuja oświatę to może troche zmadrzejemy
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Jak widać z przepisu do flaków zawsze dodawano maggi czyli glutaminian sodu E621, tzw. wzmacniacz smaku.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Oryginalne maggi robione było z wyciągu z lubczyku ogrodowego bez glutaminianu sodu
Zaloguj się, aby oddać głos
0

Dodaj odpowiedź:


Zaznacz "Nie jestem robotem", by dodać komentarz: