Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

"Ludzie chcą lodów rzemieślniczych, nie przemysłowych". Jak zrobić dobre domowe lody?

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 2 sierpnia 2016 o 14:00 Powrót do artykułu
Ciasta tej firmy były dobre....kiedyś. Od kiedy firma zaczęła otwierać więcej punktów sprzedaży jakość produktów uległa pogorszeniu, a cena nadal wysoka.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Może już przemysłowe? Hehe.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Dla mnie dzisiejsze lody to bita śmietana,one w żaden sposób nie przypominają lodów takich jak kiedyś,które robiono bez żadnych maszyn w bańkach.U osób które wyrabiały lody na podwórzu ułożona była ogromna piramida lodu przysypana trotem i to było potrzebne do chłodzenia tych lodów.To były lody one w największy upał nie rozpuszczały i nie topiły się jak dzisiejsze,te które są to nie lody.
Zaloguj się, aby oddać głos
0

Dodaj odpowiedź:


Zaznacz "Nie jestem robotem", by dodać komentarz: