Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
Brakuje w artykule kto gdzie organizuje konkurs tak aby inni mogli w nim wystartowac
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Okropnie to wszystko słodkie. Nalewka może być likierem, ale może być też nawet wytrawna. A ponadto wcale nie są niezbędne "korzenie', bo one dominują, a przynajmniej zniekształcają smak dobrego "wyciagu" alkoholowego z owoców. Ale de gustibus et ... Dziadek Zenek
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Zgadzam się z przedmówcą - to festiwal likierów a nie nalewek :) kg cukru na kg pigwowca to nawet przy 1,3l alkoholu wyjdzie likier. Wytrawne nalewki dojrzewają i nadają się do spożycia dopiero po min roku - różnica w smaku znacząca. Brałem udział w kilku spotkaniach w Dworze Anna i niestety zawsze wygrywał likier... Szkoda, że Jury nie docenia naturalnych kompozycji owocowych z dodatkiem cukru ewentualnie miodu.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Te dojrzewające minimum rok to dla cierpliwych. :)
Zaloguj się, aby oddać głos
0
do dzisiaj nie otrzymałem dyplomu z konkursu gratuluje ...........
Zaloguj się, aby oddać głos
0

Dodaj odpowiedź:


Zaznacz "Nie jestem robotem", by dodać komentarz: