Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
Brakuje w artykule kto gdzie organizuje konkurs tak aby inni mogli w nim wystartowac
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Okropnie to wszystko słodkie. Nalewka może być likierem, ale może być też nawet wytrawna. A ponadto wcale nie są niezbędne "korzenie', bo one dominują, a przynajmniej zniekształcają smak dobrego "wyciagu" alkoholowego z owoców. Ale de gustibus et ... Dziadek Zenek
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Zgadzam się z przedmówcą - to festiwal likierów a nie nalewek :) kg cukru na kg pigwowca to nawet przy 1,3l alkoholu wyjdzie likier. Wytrawne nalewki dojrzewają i nadają się do spożycia dopiero po min roku - różnica w smaku znacząca. Brałem udział w kilku spotkaniach w Dworze Anna i niestety zawsze wygrywał likier... Szkoda, że Jury nie docenia naturalnych kompozycji owocowych z dodatkiem cukru ewentualnie miodu.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Te dojrzewające minimum rok to dla cierpliwych. :)
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
do dzisiaj nie otrzymałem dyplomu z konkursu gratuluje ...........
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...