Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Restaurant Week. Co szykują lubelscy szefowie kuchni? [10 restauracji]

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 15 października 2017 r. o 14:47 Powrót do artykułu
50zł za obiad to żadna łaska-za taką cenę można przebierać w ofercie każdej restauracji.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
3-daniowy obiad za 49 zł to ma być atrakcja i mega okazja ? Już widzę te tłumy klientów. :)
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Mozna i za 15, o tego kawa, co prawda rozpuszczalna, ale wciaz!
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Zatem bardzo proszę o propozycję autorskiego menu restauracyjnego (! nie fastfoodowego) składającego się z przystawki, dania głównego i deseru, w którym nie będzie sałatki, frytek, kurczaka, indyka i polędwicy wieprzowej za cenę mniejszą niż 49 zł. Skorzystam ;)
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
4 osobowa rodzina pójdzie, zabuli 200 PLN i wyjdzie szczęśliwa, że najadła się w promocji.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
A napoje ? Do tych dań nic nie ma o napojach. Nie mówiąc o jakiejś lampce wina to chociaż kompot by dali ....
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Mam nadzieję, że w tym roku, nie będzie porcji a la menu degustacje. W tamtym roku szczerze rozczarowałam się po wizycie w Insomii, natomiast obiad w Inbeetwen mnie zachwycił.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
niekoniecznie... obiad tak ale tu jest przystawka, danie i deser za tą cene
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
i tu się mylisz :) Restaurant week zawsze ma powodzenie, co lepsze restauracje szybko maja zajęte meijsca w rezerwacji
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Nie chodzę do restauracji bo porcje przeważnie tam mają jak dla wróbla, za to pięknie podane, jak obrazki, ale co z tego jak w brzuchu dalej burczy, a w kieszeni potem kasy nie ma - tak cię wydmuchają z pieniędzy.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
wef napisał:
i tu się mylisz :) restaurant week zawsze ma powodzenie, co lepsze restauracje szybko maja zajęte meijsca w rezerwacji
 ...chyba przez prawników, lekarzy z prywatna praktyką i takich tam co to 10 000 na łekę co miesiąc co najmniej biorą.... zobacz kto tam chodzi. na pewno nie przeciętny kowalski. taki to sobi emoże ***yć raz w m-cu na pizze albo kebab.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...