Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
" Od 1 do 10 kwietnia w 15 restauracjach czeka na was 3-daniowe „doświadczenie restauracyjne” za 39 zł. " .... już widzę jak lubelacy rzucą się (jak szczerbaty na suchary) żeby się najeść w knajpie za "jedyne" 39 PLN.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
39zl wydac dzien w dzien? skad na to brac kase przy lubelskich zarobkach?
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Nie ważne czy za 39zł czy za 60 zł i tak zjemy stare rozmrażane mięso które nie nie sprzedali wcześniej , mikrofalówki w tych topowych restauracjach to podstawowy sprzęt :) Ceny powinny być w ofercie za 25zł , w małych restauracyjkach na terenie naszego pięknego kraju można zjeść niedrogo i jak się okazuje bardzo smacznie ale w wielu przybytkach restauracyjnych ważniejsza jest reklama i cena z ludzi próbuje się zedrzeć ile tylko można i jeszcze zaoferować niezbyt świeże potrawy . Cena 39zł wydaje się mocno zawyżona jak na polskie standardy i tylko nieliczni mogą pozwolić sobie na taki wypas , od święta owszem przejdzie . Opinie smakoszy nie są najwyższe jeśli chodzi o Lubelskie restauracje , może czas to zmienić obniżyć ceny i zaoferować smaczne dania i co najważniejsze świeże !!!
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Atrium serwuje krem z marchwi z chrustem  - :)   Europa przygotowała sałatkę wiosenną z krewetkami Ciekawe skąd będą mieli świeże krewetki ? "podaną z kostką ziemniaczaną" Brzmi to obrzydliwie , kostka kojarzyć się może co najwyżej z chemiczną kostką rosołową :)   Hotel Luxor poda: krem z kukurydzy z chipsem " ani to smaczne ani wyszukana potrawa emulsja z buraka  Emulsja kojarzy mi się z malowaniem :( albo :Emulsja, układ koloidalny składający się z dwóch nierozpuszczalnych wzajemnie cieczy, z których jedna jest rozproszona w drugiej   Insomnia "orientalny krem z marchewki i imbiru" od kiedy marchew jest orientalna ?   Kardamon "carpaccio z pieczonego buraka"  cukrowego ??? :) "brownie serwowane na ciepło" To po Polsku to już nie można napisać nazwy deseru  ?   Le Monde "prawdziwe, włoskie Tiramisu" To gdzie indziej sprzedają Polskie Tiramisu ? a to specjalnie przywożone prosto z Italii ?   Od kuchni "krem z kalafiora z dodatkiem białej czekolady"  Kalafior mdły i do tego mdła czekolada , niezły duet :)   hotel Piano "ziemia razowa" Fujjjjj :)   St.Valentino udziec jagnięcy z karmelizowanymi pomidorkami cherry i „niespodzianką” Ciekawe jaka ta jagnięcina i czy to nie stary śmierdzący baran bo takie już były serwowane w Lublinie i to za bardzo wysoka cenę   Po przeczytani menu z kilu restauracji , składnikiem podstawowym jest marchew , tylko czy marchewkowe pole warte jest aż 39 zł ??? Moim zdaniem niezbyt wyszukane dania za tą cenę jak i nazwy potraw i przystawek tragiczne !!!            
Zaloguj się, aby oddać głos
0
nie marwcie się lubelacy piniendzorami PiSda. PiSda, PiS da, każdemu.Nie takie łosmiornice bedzieta jadać
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Widzę że kolega sMAKOSZ to wielki znawca gastronomi...i czerpią się szczegółów. Gdybyś pomyślał to byś wiedział ze imbir nadać może "orientu" daniu. "Prawdziwe" tiromisu zrobione z importowanych z Włoch produktów. A burak jak to nazywasz "cukrowy" jest biały... Chyba ze ty uważasz inaczej? A ziemia jadalna to jest nazwa nawiązująca do formy wyglądu...trochę wyobraźni
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Widzę że kolega sMAKOSZ to wielki znawca gastronomi...i czepia się szczegółów. Gdybyś pomyślał to byś wiedział ze imbir nadać może "orientu" daniu. "Prawdziwe" tiromisu zrobione z importowanych z Włoch produktów. A burak jak to nazywasz "cukrowy" jest biały... Chyba ze ty uważasz inaczej? A ziemia jadalna to jest nazwa nawiązująca do formy wyglądu...trochę wyobraźni
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Nie ważne czy za 39zł czy za 60 zł i tak zjemy stare rozmrażane mięso które nie nie sprzedali wcześniej , mikrofalówki w tych topowych restauracjach to podstawowy sprzęt :) Ceny powinny być w ofercie za 25zł , w małych restauracyjkach na terenie naszego pięknego kraju można zjeść niedrogo i jak się okazuje bardzo smacznie ale w wielu przybytkach restauracyjnych ważniejsza jest reklama i cena z ludzi próbuje się zedrzeć ile tylko można i jeszcze zaoferować niezbyt świeże potrawy . Cena 39zł wydaje się mocno zawyżona jak na polskie standardy i tylko nieliczni mogą pozwolić sobie na taki wypas , od święta owszem przejdzie . Opinie smakoszy nie są najwyższe jeśli chodzi o Lubelskie restauracje , może czas to zmienić obniżyć ceny i zaoferować smaczne dania i co najważniejsze świeże !!!   to kup sobie 20 kg ziemniakow i wpieprzaj az ci bedzie dupa furgotala dziadu jeden myslisz ze za 39 to duzo ? a gdzie jest w tym praca kucharza , skladniki i energia ... chleba sie najedz i zamknij jape 
Zaloguj się, aby oddać głos
0
 
Nie ważne czy za 39zł czy za 60 zł i tak zjemy stare rozmrażane mięso które nie nie sprzedali wcześniej , mikrofalówki w tych topowych restauracjach to podstawowy sprzęt :) Ceny powinny być w ofercie za 25zł , w małych restauracyjkach na terenie naszego pięknego kraju można zjeść niedrogo i jak się okazuje bardzo smacznie ale w wielu przybytkach restauracyjnych ważniejsza jest reklama i cena z ludzi próbuje się zedrzeć ile tylko można i jeszcze zaoferować niezbyt świeże potrawy . Cena 39zł wydaje się mocno zawyżona jak na polskie standardy i tylko nieliczni mogą pozwolić sobie na taki wypas , od święta owszem przejdzie . Opinie smakoszy nie są najwyższe jeśli chodzi o Lubelskie restauracje , może czas to zmienić obniżyć ceny i zaoferować smaczne dania i co najważniejsze świeże !!!   to kup sobie 20 kg ziemniakow i wpieprzaj az ci bedzie dupa furgotala dziadu jeden myslisz ze za 39 to duzo ? a gdzie jest w tym praca kucharza , skladniki i energia ... chleba sie najedz i zamknij jape 
 
Japę to możesz zamknąć ale ty  :) Dziadem nie jestem i takie potrawy z całego świata jakie jadłem nigdy nawet nie spróbujesz zakompleksiony człowieczku. Nerwy poniosły chyba restauratora bo wciskanie chłamu zamiast jedzenia to codzienność . Nie tylko ja zaliczyłem wtopę ale znajomi również w lubelskich restauracjach . Skoro gdzie indziej mogą to dlaczego nie w Lublinie ? osoby które znają się na kuchni i testują potrawy w restauracjach dobrej opinii również nie wystawiły . Wciskać to można ciemnotę ale nie jedzenie tym bardziej komuś kto na jedzeniu się zna .   Ceny nieadekwatne do jakości i ilości w większości lubelskich lokali , zazwyczaj te lokale które najczęściej są reklamowane są słabymi miejscami na posiłek . Kucharzom płaci się grosze i co chwile zmieniają kolejnych albo sami odchodzą wiec nawet główny szef nie nauczy nowych co z czym i jak odświeżyć starego kotleta by jeszcze go ponownie zaserwować :)
Zaloguj się, aby oddać głos
0
W wersji wege: "tagliatelle z wędzonym łososiem" - śmiechu warte, czy szanowny pan kucharz wie, że ryba to też mięso?
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Nerwy poniosły chyba restauratora bo wciskanie chłamu zamiast jedzenia to codzienność . Nie tylko ja zaliczyłem wtopę ale znajomi również w lubelskich restauracjach . Skoro gdzie indziej mogą to dlaczego nie w Lublinie ? osoby które znają się na kuchni i testują potrawy w restauracjach dobrej opinii również nie wystawiły . Wciskać to można ciemnotę ale nie jedzenie tym bardziej komuś kto na jedzeniu się zna .   Ceny nieadekwatne do jakości i ilości w większości lubelskich lokali , zazwyczaj te lokale które najczęściej są reklamowane są słabymi miejscami na posiłek . Kucharzom płaci się grosze i co chwile zmieniają kolejnych albo sami odchodzą wiec nawet główny szef nie nauczy nowych co z czym i jak odświeżyć starego kotleta by jeszcze go ponownie zaserwować :)
100 % racji. W Lublinie większość knajp dołuje. Coraz mniej klienteli i coraz większa bezczelność właścicieli w serwowaniu g... w papierku. Za 39 zł. od łebka to niech sobie szukają frajerów do konsumpcji w Warszawce. W Lublinie takie ceny nie przejdą. GAME OVER, cwaniaczki.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
W wersji wege: "tagliatelle z wędzonym łososiem" - śmiechu warte, czy szanowny pan kucharz wie, że ryba to też mięso?
to nie kucharz pisał tylko waldek sulusz a on nie ma pojęcia o gastronomii
Zaloguj się, aby oddać głos
0
zjadłem pstrąga pieczonego w malibu w kręznicy jarej z surówka z bialej rzepy, palce lizać pstragi tam są swieże, pływają w basenie tuż obok baru zapłaciłem jedyne 20 zł, bo udzielają teraz w promocji bonus 50 %, ale tylko dla gości którzy byli na firmowych imprezach integracyjnych POLECAM
Zaloguj się, aby oddać głos
0

Dodaj odpowiedź:


Zaznacz "Nie jestem robotem", by dodać komentarz: