Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
Goslody u Kowalskich juz niema, a szkoda
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Autorze, nie ośmieszaj się. Tradycyjny schabowy po lubelsku jest panierowany w mące i surowym jajku. Żadnej bułki tartej .....
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Szczególnie te czarne oczka w ziemniakach wyglądają apetycznie.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Gospody u Kowalskich już dość długo nie ma. Ciekawe jak z rzetelnością reszty artykułu?
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Tradycyjny zawsze z kostką? Od 13 lat mieszkam w Polsce i czegoś takiego nie widziałem... ...w cieście naleśnikowym z wodą?...i bułka tarta? A potem, że mąka gryczana... Uwielbiam gotować, ale z takiego zaplątanego przepisu obawiam się, że schabowego żadnego nie zjem. A ziemniaki z kminkiem też lubelska potrawa?
Zaloguj się, aby oddać głos
0
A u braci Mazur Waldek byłeś??? Artykuł chyba sponsorowany dla Ciebie!!!!
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Ąka to ostatnio TRAGEDIA !!!!!! Syf i stare zepsute mięso !
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Buahahha Sulisz jak zwykle jest " na czasie" i jak zwykle jego kulinarne podboje to jakas wielka masakra...człowieku gospoda u kowalskich na spóldzielczosci pracy??dzisus...jak moze taka renomowana gazeta zamieszczac artykylu takiego patalacha kulinarnego...wstyd!!!!
Zaloguj się, aby oddać głos
0
U Braci Mazur, tzn. pod strzechą  -  to jest dopiero SYF!!! Może i dużo dają ale jakościowo to dramat a przyznam jeszcze że bardzo wybredny nie jestem.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Tak proste danie jak schabowy po lubelsku w mace i jajku a ten nie zna przepisu????artykule "sponsorowane"dla/przez Sulisza to juz komedia/ parodia niezly zart. Dziennik Wschodni czy wy nie widzicie komentarzy pod artykulami tego czlowieka??
Zaloguj się, aby oddać głos
0
U Braci Mazur tzn. Pod Strzechą/oszukują klientów!Zestaw oszczędny na Zana ma dwie kiełbaski a już na ul.Leszczyńskiego /obok lublinianki/podają tyko jeden kawałek:(Poza tym była by to całkiem dobra Karczma a takie coś bardzo razi klienta:(
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Schabowy w restauracji - gdzie najlepszy i z artykułu wynika że wszędzie pyszny... Do dupy z takimi artykułami...
Zaloguj się, aby oddać głos
0
u Piekarza ul.Nadbystrzycka 105 , www.upiekarza-lublin.pl Schabowy z kością polecam po domowemu i tanio !
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Jaka gazeta taki ów pisarz... żal:(
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Marnowanie kasy na restauracje.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
To i owo -pyszne domowe obiady
Zaloguj się, aby oddać głos
0
a jest dobre miejsce gdzie są dobre obiady w Lublinie ale nie powiem gdzie bo zajrzy tam ten grafoman kulinarny i zaraz zejdą ze smaku.Wszystko co poleci to jakaś katastrofa.    
Zaloguj się, aby oddać głos
0
U Braci Mazur, tzn. pod strzechą  -  to jest dopiero SYF!!! Może i dużo dają ale jakościowo to dramat a przyznam jeszcze że bardzo wybredny nie jestem.
dramat i syf to TY
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Bez obrazy dla wszystkich pod strzecha to cos sie popsulo studiowalam kuchnie tagze troche sie znam
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Mniam mniam
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Strona 1 z 2

Dodaj odpowiedź:


Zaznacz "Nie jestem robotem", by dodać komentarz: