Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
Goslody u Kowalskich juz niema, a szkoda
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Autorze, nie ośmieszaj się. Tradycyjny schabowy po lubelsku jest panierowany w mące i surowym jajku. Żadnej bułki tartej .....
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Szczególnie te czarne oczka w ziemniakach wyglądają apetycznie.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Gospody u Kowalskich już dość długo nie ma. Ciekawe jak z rzetelnością reszty artykułu?
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Tradycyjny zawsze z kostką? Od 13 lat mieszkam w Polsce i czegoś takiego nie widziałem... ...w cieście naleśnikowym z wodą?...i bułka tarta? A potem, że mąka gryczana... Uwielbiam gotować, ale z takiego zaplątanego przepisu obawiam się, że schabowego żadnego nie zjem. A ziemniaki z kminkiem też lubelska potrawa?
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
A u braci Mazur Waldek byłeś??? Artykuł chyba sponsorowany dla Ciebie!!!!
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Ąka to ostatnio TRAGEDIA !!!!!! Syf i stare zepsute mięso !
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Buahahha Sulisz jak zwykle jest " na czasie" i jak zwykle jego kulinarne podboje to jakas wielka masakra...człowieku gospoda u kowalskich na spóldzielczosci pracy??dzisus...jak moze taka renomowana gazeta zamieszczac artykylu takiego patalacha kulinarnego...wstyd!!!!
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
U Braci Mazur, tzn. pod strzechą  -  to jest dopiero SYF!!! Może i dużo dają ale jakościowo to dramat a przyznam jeszcze że bardzo wybredny nie jestem.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Tak proste danie jak schabowy po lubelsku w mace i jajku a ten nie zna przepisu????artykule "sponsorowane"dla/przez Sulisza to juz komedia/ parodia niezly zart. Dziennik Wschodni czy wy nie widzicie komentarzy pod artykulami tego czlowieka??
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
U Braci Mazur tzn. Pod Strzechą/oszukują klientów!Zestaw oszczędny na Zana ma dwie kiełbaski a już na ul.Leszczyńskiego /obok lublinianki/podają tyko jeden kawałek:(Poza tym była by to całkiem dobra Karczma a takie coś bardzo razi klienta:(
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Schabowy w restauracji - gdzie najlepszy i z artykułu wynika że wszędzie pyszny... Do dupy z takimi artykułami...
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
u Piekarza ul.Nadbystrzycka 105 , www.upiekarza-lublin.pl Schabowy z kością polecam po domowemu i tanio !
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Jaka gazeta taki ów pisarz... żal:(
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Marnowanie kasy na restauracje.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
To i owo -pyszne domowe obiady
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
a jest dobre miejsce gdzie są dobre obiady w Lublinie ale nie powiem gdzie bo zajrzy tam ten grafoman kulinarny i zaraz zejdą ze smaku.Wszystko co poleci to jakaś katastrofa.    
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
U Braci Mazur, tzn. pod strzechą  -  to jest dopiero SYF!!! Może i dużo dają ale jakościowo to dramat a przyznam jeszcze że bardzo wybredny nie jestem.
dramat i syf to TY
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Bez obrazy dla wszystkich pod strzecha to cos sie popsulo studiowalam kuchnie tagze troche sie znam
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Mniam mniam
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Strona 1 z 2

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...