Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Sztuka mięsa. Najlepsze przepisy na baraninę, jagnięcinę, żeberka i steki

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 3 maja 2017 o 09:47 Powrót do artykułu
nie mam 500+ i nie ma za co kupić produktów, bo moje wynagrodzenie to jałmużna
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Weź się za robotę, albo jedź na Maderę
Zaloguj się, aby oddać głos
0
undefined napisał:
Weź się za robotę, albo jedź na Maderę
 ja jak robiłem dzieci to sam na nie pracowałem, także u mnie już z robotą za późno
Zaloguj się, aby oddać głos
0
jadam cielęcinę , na przemian z jagnięciną i polędwicą wołową ,gdzieś tam jeszcze królik w***y ,panie wielki smakoszu zejdź pan na ziemię, więcej niż połowę czytających te oczywiście nie pana przepisy ,przy obecnych wynagrodzeniach, które są na "poziomie unii europejskiej" może sobie pozwolić na wątróbkę i schabowego
Zaloguj się, aby oddać głos
0

Dodaj odpowiedź:


Zaznacz "Nie jestem robotem", by dodać komentarz: