Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Sztuka mięsa. Najlepsze przepisy na baraninę, jagnięcinę, żeberka i steki

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 3 maja 2017 r. o 09:47 Powrót do artykułu
nie mam 500+ i nie ma za co kupić produktów, bo moje wynagrodzenie to jałmużna
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Weź się za robotę, albo jedź na Maderę
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
undefined napisał:
Weź się za robotę, albo jedź na Maderę
 ja jak robiłem dzieci to sam na nie pracowałem, także u mnie już z robotą za późno
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
jadam cielęcinę , na przemian z jagnięciną i polędwicą wołową ,gdzieś tam jeszcze królik w***y ,panie wielki smakoszu zejdź pan na ziemię, więcej niż połowę czytających te oczywiście nie pana przepisy ,przy obecnych wynagrodzeniach, które są na "poziomie unii europejskiej" może sobie pozwolić na wątróbkę i schabowego
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...