Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Wasze przepisy. Agnieszka Krawiec: Zapiekanka z ziołami prowansalskimi

Utworzony przez Papryczka, 28 października 2009 r. o 17:55 Powrót do artykułu
Śledziki robię podobnie, ale z beczki, solone. Trochę dłużej moczenia, potem patroszenie ,czyszczenie, zdejmowanie skórki, ale naprawdę warto. Ponadto można wykorzystać ikrę lub mlecz ( nie znam poprawnego określenia). Oczywiście kroimy w dzwonki, obficie skrapiamy sokiem z cytryny. Układamy w słoju na przemian z cebulą, posypując pieprzem, zielem angielskim i liściem laurowym, dolewając po trochu oleju aż do skończenia składników.I dobrze, jeśli może tak sobie postać choć dobę...
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Piękna fota pięknej dziewczyny, w ciemno jem jej z ręki
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...