Stronka do ustalania pozycji telefonu komórkowego.
Wejdź na tą stronę: http://fw.pl/sygnaltelefonu
Następnie wypełnij obydwa pola i kliknij "szukaj numer"
a zobaczysz gdzie jest i co robi.
|
|
W marcie byłem ostatnio w r 2001 lub 2002 i od tamtej pory unikam jej jak ognia. Ale opiszę Wam swoją przygodę w Sylwestra jaką miałem w Kazimierzu w restauracji EGER . W hotelu gdzie zatrzymaliśmy się, Pani poleciła nam właśnie EGER jako knajpę węgierską. I zamówiliśmy placek po węgiersku [ w końcu kuchnia miała być węgierska] i wieprzowinę też chyba po węgiersku. Po ok 30 min dostajemy placek [ dwa małe placki ] z sosem pomidorowym i kilkoma kawałkami wieprzowiny, oraz i tu bajka - karczek ok 90 g, do tego frytki z makro ok 100 g i szaszłyk 3 PIECZARKI I 3 SKWARKI NA NIM. Karczek surowy miał być w przyprawach gdzie ich szukać ja nie wiem. CENA za placki -28!!! chyba ale to coś drugie co dostałem 33 !!!!!!. Oddałem po pierwszym kęsie.
Przychodzi właścicielka i pyta o co chodzi? A ja jej się pytam co to co jest tu podawane ma wspólnego z kuchnią węgierską? A raczej ze sztuką kucharską? I uwaga odpowiedz- ktoś tam skończył szkołę kucharską w Budapeszcie. ZERO,ZERO ZERO. Mijajcie tą knajpę z daleka .
W karcie brak informacji ile czego jest w daniu- pani właścicielka była zdziwiona że coś takiego musi być. PROFANACJA KUCHNI NIE TYLKO WĘGIERSKIEJ -ALE SZTUKI KUCHARSKIEJ JAKO TAKIEJ.
|
|
Szkoda ze nie próbowaliście bigosu z tesco ;) smakosze ! klasa ! wszystko gotowe i odgrzewane !
|
|
Tu zarabiam pieniądze http://fw.pl/cashforyou . To łatwe i całkiem zyskowne!
Doradca Piotr.
|
|
W marcie byłem ostatnio w r 2001 lub 2002 i od tamtej pory unikam jej jak ognia. Ale opiszę Wam swoją przygodę w Sylwestra jaką miałem w Kazimierzu w restauracji EGER . W hotelu gdzie zatrzymaliśmy się, Pani poleciła nam właśnie EGER jako knajpę węgierską. I zamówiliśmy placek po węgiersku [ w końcu kuchnia miała być węgierska] i wieprzowinę też chyba po węgiersku. Po ok 30 min dostajemy placek [ dwa małe placki ] z sosem pomidorowym i kilkoma kawałkami wieprzowiny, oraz i tu bajka - karczek ok 90 g, do tego frytki z makro ok 100 g i szaszłyk 3 PIECZARKI I 3 SKWARKI NA NIM. Karczek surowy miał być w przyprawach gdzie ich szukać ja nie wiem. CENA za placki -28!!! chyba ale to coś drugie co dostałem 33 !!!!!!. Oddałem po pierwszym kęsie. Przychodzi właścicielka i pyta o co chodzi? A ja jej się pytam co to co jest tu podawane ma wspólnego z kuchnią węgierską? A raczej ze sztuką kucharską? I uwaga odpowiedz- ktoś tam skończył szkołę kucharską w Budapeszcie. ZERO,ZERO ZERO. Mijajcie tą knajpę z daleka . W karcie brak informacji ile czego jest w daniu- pani właścicielka była zdziwiona że coś takiego musi być. PROFANACJA KUCHNI NIE TYLKO WĘGIERSKIEJ -ALE SZTUKI KUCHARSKIEJ JAKO TAKIEJ.A czy to Ty jesteś ten słynny "Psiku*** bez s"? |
|
Tu zarabiam pieniądze http://fw.pl/cashforyou . To łatwe i całkiem zyskowne!
Doradca Piotr.
|
|
A czy to Ty jesteś ten słynny "Psiku*** bez s"?Nie, niestety Ty nim jesteś! |
|
zamość i pułankowice = ten sam szef kuchni !?!?!?!?
|
|
Jestem mieszkańcem pobliskiego Kraśnika w "Marcie" jadałem dość często i nie do końca rozumiem te komentarze, najlepszym wyjściem jest samemu sprawdzić jakość. Ta firma już bardzo długo istnieje a jakość potraw jest chyba główną tego przyczyną. Co do komentarza byłego pracownika, cóż za coś chyba Pana zwolnili a krytyka ze strony byłego pracownika sama się komentuje...
Dla mnie na prawdę dobra kuchnia polecam.
|
|
Witam panie redaktorze pracowałam w tej słynnej Marcie wszystko zamrażane i potem podane gościom, a jeśli zostanie z wesela placki to są zamrażane i podawane na następne wesele pracowałam tam dość długo a nawet nie miałam umowę o prace .Ten lokal jest najgorszy w regionie...
|
|
Byłam wielokrotnie gościem tej restauracji,jedzenie jak zawsze bardzo mi smakowało.Szczerze polecam.Wśród swoich znajomych również slyszałam same dobre opinie na temat Zajazdu Marta.Zreszta ,ta restauracja na brak gości nie narzeka ,a to mówi chyba samo za siebie.Dlatego bardzo dziwią mnie negatywne opinie niektórych ludzi ,gdyż jeżeli byłby to nie najlepszej kategorii lokal, to uważam, że nie znalazła by się tu jego recenzja.Ale cóż widać co niektórzy mają w naturze opluwanie innych ,którzy ciężko pracują na swój sukces ,zwłaszcza jeśli można bezkarnie opluwać kogoś na forum publicznym anonimowo.Jest to poprostu przykre.Ze swojej strony będe gościć nadal w Zajeździe i życzę właścicielom dalszych sukcesów .
|
|
Zajazd Marta odwiedzam regularnie, przynajmniej 2 razy w miesiącu, 5 gwiazdek w pełni zasłużone, gratuluję właścicielom i życzę dalszych sukcesów.
|
|
Szok : http://plurl.pw/ronaldo_nie_zyje_mial_27_lat <--- więcej czyaj tu
|
|
Prawdziwe pieniądze http://pieniazek.latwy.pl Sprawdź i zacznij zarabiać!
|
|
Przyznam,że jedzenie jest bardzo dobre.Ale nie pracowałabym tam,ponieważ z tego co wiem są tam bardzo niskie zarobki.
|
|
Przyznam,że jedzenie jest bardzo dobre.Ale nie pracowałabym tam,ponieważ z tego co wiem są tam bardzo niskie zarobki.5 zł za godzinę |
|
Byłam wielokrotnie gościem tej restauracji,jedzenie jak zawsze bardzo mi smakowało.Szczerze polecam.Wśród swoich znajomych również slyszałam same dobre opinie na temat Zajazdu Marta.Zreszta ,ta restauracja na brak gości nie narzeka ,a to mówi chyba samo za siebie.Dlatego bardzo dziwią mnie negatywne opinie niektórych ludzi ,gdyż jeżeli byłby to nie najlepszej kategorii lokal, to uważam, że nie znalazła by się tu jego recenzja.Ale cóż widać co niektórzy mają w naturze opluwanie innych ,którzy ciężko pracują na swój sukces ,zwłaszcza jeśli można bezkarnie opluwać kogoś na forum publicznym anonimowo.Jest to poprostu przykre.Ze swojej strony będe gościć nadal w Zajeździe i życzę właścicielom dalszych sukcesów .bywają dni że nie ma żadnego zamówienia,właściciele na swój sukces zapracowali kosztem pracowników wyzyskując ich i płacąc im marne grosze |
|
Jestem mieszkańcem pobliskiego Kraśnika w "Marcie" jadałem dość często i nie do końca rozumiem te komentarze, najlepszym wyjściem jest samemu sprawdzić jakość. Ta firma już bardzo długo istnieje a jakość potraw jest chyba główną tego przyczyną. Co do komentarza byłego pracownika, cóż za coś chyba Pana zwolnili a krytyka ze strony byłego pracownika sama się komentuje... Dla mnie na prawdę dobra kuchnia polecam.znam tego pracownika zwolnili go bo nie odpowiadała mu stawka 5 zł za g,jak Tobie odpowiadają takie zarobki to Twoja sprawa |
|
bywają dni że nie ma żadnego zamówienia,właściciele na swój sukces zapracowali kosztem pracowników wyzyskując ich i płacąc im marne groszeKonkurencja jak nic!:)))) |
|
SZULER SULISZ I JEGO KOLESIOSTWO. JEDNA SITWA JAK ZA KOMUNY. TO NIE MA NIC WSPÓLNEGO Z RECENZJĄ NIE MÓWIĄC O UCZCIWEJ.... 100% prawdy!!! |
Strona 2 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|