Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Zupa szpinakowa

Utworzony przez szpinak, 19 września 2007 o 09:48
No to po co aż 4 jajka na twardo?????
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Na zapas. Bo ja lubię jajka:)
Zaloguj się, aby oddać głos
0
zupa jest przepyszna,gorąco polecam!!! na stałe wejdzie do mojego jadłospisu
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Zamiast świeżego szpinaku można użyć mrożonego, który można dostać już rozdrobniony. Zupa palce lizać, warto dorzucić grzanki
Zaloguj się, aby oddać głos
0

Dodaj odpowiedź:


Zaznacz "Nie jestem robotem", by dodać komentarz: