Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Europejski Festiwal Smaku 2014: Stragany, koncerty, warsztaty

Utworzony przez smakuś, 4 września 2014 o 17:08
" 100 gramów egzotycznych owoców kosztuje10 zł. Nie brakuje zainteresowanych litewskimi wędlinami i chlebami, ale za jakość trzeba płacić : kindziuk − 65 zł za kilogram, suszona wołowina − 120 zł, szynka dwa razy wędzona i suszona − 65 zł, szynka parmeńska − 95 zł.   Makrela − 26 zł za kilogram, sum − 85 zł, łosoś − 95 zł, łosoś wędzony na zimno − 115 zł, pstrąg − 85 zł. Poza tym znakomite nalewki: chrzanowa, chrzanowa z żurawiną, pigwowa, wszystkie wódki od "Kur(n)wicy”. Można kupić całą butelkę lub wypić kieliszek na miejscu. Co najlepiej schodzi ? Pigwówka, śliwowica i Stara Kur(n)wica. Ceny od 39 do 119 zł za butelkę i od 2,5 do 6 zł za kieliszek (25 ml)."   ... biere wypłatę i jadem na Festiwal. ;)  
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Ale drożyzna, ceny nie jednokrotnie przekraczają ceny w restauracjach i sklepach. Np. golonka z rożna ( 10 zł za 100 gr, kiełbasa 7 zł )
Zaloguj się, aby oddać głos
0

Dodaj odpowiedź:


Zaznacz "Nie jestem robotem", by dodać komentarz: