czwartek, 24 sierpnia 2017 r.

Kuchnia

10 miejsc, gdzie można zjeść dobrą rybę

Dodano: 27 stycznia 2017, 16:14

Aż nie chce się wierzyć, że w XVII wieku Polacy byli mistrzami w przyrządzaniu ryb. Na liny w śmietanie do Kazimierza Dolnego jeździła Ordonka. Po wojnie najlepsze karpie w śmietanie podawał Ryszard Sieczkarz w Piaskach. A gdzie dziś w Lublinie zjemy smaczną rybę? Oto nasz subiektywny ranking.

Tym razem, nie w kolejności alfabetycznej. Ale od przystawki na zimno, przez przystawkę gorącą, zupę, drugie.

Będzie zresztą kilka przystawek, jedna zupa i kilka drugich, bo wybraliśmy 10 miejsc dla smakoszy ryb.

ZOBACZ NASZ RANKING

Użytkownik niezarejestrowany
Użytkownik niezarejestrowany
Użytkownik niezarejestrowany
(10) komentarzy

Skomentuj

avatar
Komentujesz jako Gość (Zaloguj się)

Zaznacz "Nie jestem robotem", by dodać komentarz:

Ostatnie komentarze

Gość
Gość (28 stycznia 2017 o 09:34) 0
Zaloguj się, aby oddać głos
Redaktor dobrze napity i nakarmiony w kazdym artykule pamieta o hades szeroka- żenada...
Rozwiń
Gość
Gość (28 stycznia 2017 o 08:06) 0
Zaloguj się, aby oddać głos
pocztowa pyszna smażona rybka z bułeczką
Rozwiń
Gość
Gość (28 stycznia 2017 o 07:24) 0
Zaloguj się, aby oddać głos
DOSKONAŁE RYBY PODAJĄ W PSTRĄGOWNI (ŻÓŁTAŃCE, GMINA CHEŁM). SZCZEGÓLNIE POLECAM PSTRĄGA PIECZONEGO W PORACH.
Rozwiń
Gość
Gość (27 stycznia 2017 o 19:12) 0
Zaloguj się, aby oddać głos
Autor strasznie zakompleksiony w stosunku do Warszawki.
Rozwiń
Gość
Gość (27 stycznia 2017 o 17:56) 0
Zaloguj się, aby oddać głos
ja na tym talerzu widzę jedynie jakieś odpady
Rozwiń
Zobacz wszystkie komentarze (10)

Pozostałe informacje

Alarm 24
Widzisz wypadek? Jesteś świadkiem niecodziennego zdarzenia?
Alarm24 telefon 691 770 010

Wyślij wiadomość, zdjęcie lub zadzwoń.

Kliknij i dodaj swojego newsa!