poniedziałek, 18 grudnia 2017 r.

Kuchnia

Kisimy buraki, nastawiamy piernik. Przepisy na święta

Dodano: 10 grudnia 2016, 21:39

Do Wigilii i świąt już tylko dwa tygodnie. Najwyższy czas, żeby zakisić buraki na barszcz z uszkami, zamarynować mięso na wędlinę, zrobić ciasto na staropolski piernik, ugotować bigos i zamrozić czy naszykować wiejską kiełbasę.

Artykuł premium
lub wykup pełny dostęp do portalu:
Prenumerata
30 dni
koszt: 10,00 zł
  • Nielimitowany dostęp do artykułów premium
  • Czas trwania: 30 dni
Prenumerata
90 dni
koszt: 25,00 zł
  • Nielimitowany dostęp do artykułów premium
  • Czas trwania: 90 dni
Prenumerata
180 dni
koszt: 40,00 zł
  • Nielimitowany dostęp do artykułów premium
  • Czas trwania: 180 dni
Prenumerata
360 dni
koszt: 70,00 zł
  • Nielimitowany dostęp do artykułów premium
  • Czas trwania: 360 dni
Użytkownik niezarejestrowany
Użytkownik niezarejestrowany
Użytkownik niezarejestrowany
(3) komentarzy

Skomentuj

avatar
Komentujesz jako Gość (Zaloguj się)

Zaznacz "Nie jestem robotem", by dodać komentarz:

Ostatnie komentarze

Gość
Gość (11 grudnia 2016 o 14:54) 0
Zaloguj się, aby oddać głos
kobity dziś to lenie . na mikrofali potrafi tylko odgrzać, potem ploty na komórce, czaty , Face-y itd.
Rozwiń
Gość
Gość (11 grudnia 2016 o 03:02) 0
Zaloguj się, aby oddać głos
Ja kiszę ogóra...
Rozwiń
Gość
Gość (10 grudnia 2016 o 22:01) 0
Zaloguj się, aby oddać głos
trzeba być idiotką aby tak samemu wszystko robić, wolę nie mieć świąt jak miałabym tak zapieprzać, po pierwsze ciekawie kiedy jak do pracy chodzę,
Rozwiń
Zobacz wszystkie komentarze (3)

Pozostałe informacje

Alarm 24
Widzisz wypadek? Jesteś świadkiem niecodziennego zdarzenia?
Alarm24 telefon 691 770 010

Wyślij wiadomość, zdjęcie lub zadzwoń.

Kliknij i dodaj swojego newsa!