piątek, 24 listopada 2017 r.

Kuchnia

Kulinarna Mapa Lubelszczyzny: Chłop golonce nie przepuści!

  Edytuj ten wpis
Dodano: 4 stycznia 2013, 17:43

Kazimierz Grześkowiak (Maciej Kaczanowski)
Kazimierz Grześkowiak (Maciej Kaczanowski)

Kazimierz Grześkowiak, filozof po KUL, autor „Panien z Cicibora”, „Odmieńca” i „Chłop żywemu nie przepuści” był wielkim smakoszem. W Hadesie przygotowywał autorskie kolacje, wprowadził do naszej regionalnej kuchni kilka potraw: chleb z czarnuszką, solankę, kiszony czosnek i słynną golonkę.

  Edytuj ten wpis
Czytaj więcej o:
(0) komentarzy

Skomentuj

avatar
Komentujesz jako Gość (Zaloguj się)

Zaznacz "Nie jestem robotem", by dodać komentarz:

Ostatnie komentarze

Na razie brak komentarzy, Twój może być pierwszy.

Pozostałe informacje

Alarm 24
Widzisz wypadek? Jesteś świadkiem niecodziennego zdarzenia?
Alarm24 telefon 691 770 010

Wyślij wiadomość, zdjęcie lub zadzwoń.

Kliknij i dodaj swojego newsa!