czwartek, 14 grudnia 2017 r.

Kuchnia

Najlepsze dania 2015 w restauracjach woj. lubelskiego. Nasz ranking

Dodano: 8 stycznia 2016, 19:16

Mateusz Pietrzakowski, szef kuchni w restauracji Valentino „Chleb i wino” w Konopnicy<br />
Mateusz Pietrzakowski, szef kuchni w restauracji Valentino „Chleb i wino” w Konopnicy

To był dobry rok dla restauratorów i szefów kuchni w regionie. Oto 10 dań wartych kulinarnego grzechu

Artykuł premium
lub wykup pełny dostęp do portalu:
Prenumerata
30 dni
koszt: 10,00 zł
  • Nielimitowany dostęp do artykułów premium
  • Czas trwania: 30 dni
Prenumerata
90 dni
koszt: 25,00 zł
  • Nielimitowany dostęp do artykułów premium
  • Czas trwania: 90 dni
Prenumerata
180 dni
koszt: 40,00 zł
  • Nielimitowany dostęp do artykułów premium
  • Czas trwania: 180 dni
Prenumerata
360 dni
koszt: 70,00 zł
  • Nielimitowany dostęp do artykułów premium
  • Czas trwania: 360 dni
Gość
marta
Gość
(6) komentarzy

Skomentuj

avatar
Komentujesz jako Gość (Zaloguj się)

Zaznacz "Nie jestem robotem", by dodać komentarz:

Ostatnie komentarze

Gość
Gość (27 lutego 2016 o 20:00) 0
Zaloguj się, aby oddać głos
Autorem artykułu jest pan Sulisz, pseudoznawca, nie ma takiej wiedzy na jaką jest promowany, poza tym to osoba mało kulturalna, wystarczyło by pokazać jedna z wielu jego biesiad przy alkoholu ;)
Rozwiń
marta
marta (24 stycznia 2016 o 15:32) 0
Zaloguj się, aby oddać głos

to jest dopiero sztuka manipulacji, zgadzam się z przedmówcą. Po co pisać, że to ranking kiedy nie ma źródła, kto i na jakiej podstawie go utworzył.. Jeśli w ocenie brało wiele osób to chcę wiedzieć ile te osoby w ostatnim roku zaliczyły wizyt w restauracjach i czy jadały na koszt właścicieli czy płaciły same za siebie i oceniały stosunek jakości do ceny.. To co widzę to zupełny brak profesjonalizmu. 

Poszłam kiedyś do włoskiej knajpy poleconej i zachwalanej przez jednego pana "krytyka" z tego portalu. Straciliśmy z chłopakiem czas i kasę, a w kątach tego zachwalanego lokalu były żywe pajęczyny. Zamiast opiewanej milionem przychylnych słów piadiny dostaliśmy coś na kształt spienionego naleśnikowego ciasta. Każdy kto był we Włoszech, wie, że piadina to nie naleśnik..Panie krytyk, szanowni ludzie z Dziennika, nie oszukujcie,

Rozwiń
Gość
Gość (16 stycznia 2016 o 18:49) 0
Zaloguj się, aby oddać głos
Kto tak naprawde układa te rankingi? Znajomi znajomych czy goście? Jak łatwo manipulować naiwnymi...
Rozwiń
weq
weq (11 stycznia 2016 o 16:46) 0
Zaloguj się, aby oddać głos

Valentinooo.. nie znam lepszej restauracji

Rozwiń
Biedronka
Biedronka (9 stycznia 2016 o 22:03) 0
Zaloguj się, aby oddać głos

Gratuluję wspaniałego kucharza właścicielowi Valentino Chleb i Wino.

Dania rozpływają się w ustach:)

Rozwiń
Zobacz wszystkie komentarze (6)

Pozostałe informacje

Alarm 24
Widzisz wypadek? Jesteś świadkiem niecodziennego zdarzenia?
Alarm24 telefon 691 770 010

Wyślij wiadomość, zdjęcie lub zadzwoń.

Kliknij i dodaj swojego newsa!