Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Kuchnia

25 października 2013 r.
15:12
Edytuj ten wpis

Restauracja "U Hanysa” w Miłocinie (recenzja)

13 19 A A

Jak ja się cieszę, kiedy na kulinarnej mapie naszego regionu powstają restauracje z kuchnią, której wcześniej nie było. Tak się stało w Miłocinie, gdzie można popróbować śląskich potraw: zawiesistych zup, klusek śląskich, "czornych”, modrej kapusty i dobrych mięs.

AdBlock
Szanowny Czytelniku!
Dzięki reklamom czytasz za darmo. Prosimy o wyłączenie programu służącego do blokowania reklam (np. AdBlock).
Dziękujemy, redakcja Dziennika Wschodniego.
Kliknij tutaj, aby zaakceptować
Na dobry początek zamówiliśmy "Śledzia w śmietanie z jabłkiem” za 7 zł i "Rybę w cieście piwnym i łódeczki ziemniaczane w sosie śmietanowym” za 10.90, kieliszek Cointreau za 6 zł i dwie herbaty po 5 zł.

Śledź obłożony jabłkiem (duża porcja) był bardzo smaczny, ale jeszcze lepsza była przekąska gorąca. Kawałki soczystej ryby miały fantastyczną panierkę, łódeczki były z wiejskich ziemniaków, sos bardzo dobry. Duża porcja, bardzo świeża i pięknie podana na talerzu. Brawo.

Zup w karcie wybór jest mały. Zamówiliśmy "Szczawiową z jajkiem w koszulce” za 8.90 i danie dnia: "Micha żurku śląskiego” za 9 zł. Porcje są podwójne, zupy gęste od ziemniaków, mięsa, zasmażki. Obie także miały podobny smak, obie zaprawiono śmietaną i w obu było zbyt dużo mąki.

W żurku zabrakło nam smaku wędzonki, czosnku i dobrego zakwasu – kucharza, który przybył do Miłocin ze Śląska, stać w temacie zup na więcej.

Nadszedł czas na drugie. M. wybrała "Pieczeń cielęcą z sosem mięsno-grzybowym, kluskami śląskimi i modrą kapustą” za 28 zł. Miałem na oku "Schab po sztygarsku z czarnymi kluskami i kapustą zasmażaną” za 20 zł, ale w końcu wybrałem "Królika duszonego w śmietanie z ziemniaczkami i marchewką” za 27 zł, z tym, że wymieniłem ziemniaki na świeże kopytka.

Oczekiwanie umilał Czerwony lager za 8.50. Wniesiono dania. Na pięknej zastawie (to mocna strona nowego lokalu). Zabrałem się za królika. Mięso rozpływało się w ustach, było soczyste, delikatne, w smaku przypominało kurczaka, delikatny posmak ziół wzbogacił smak. Świetny sos z kawałkami duszonej marchewki oraz dopiero, co ugotowane kopytka, przypomniały mi rodzinny dom i smaki dzieciństwa.

Porcje są duże, więc w połowie zamieniliśmy się porcjami. I znów radość – bo cielęcina, z którą restauratorzy miewają kłopot – była soczysta, idealnie świeża, smakowita. W połączeniu z grzybami w porządnym sosie i bardzo przyzwoitą modrą kapustą smakowała nad wyraz przyjemnie.

Na deser: "Nugat orzechowy” za 7 zł (był to deser dnia) i "Puszysty sernik z musem truskawkowym” za 11.90 oraz dwie kawy po turecku z kardamonem po 6 zł każda. Mój sernik był słodki i średni. Za to nugat świetny. Szkoda, że kawa była mocno kwaskowata i nawet miód nie pomógł.

Nasza ocena? Zapłaciliśmy 146 zł 20 g, – więc niemało. Kto lubi porządną, domową kuchnię opartą na świeżych produktach, z dobrym mięsem w sosie i kluskami, będzie zadowolony. Ponieważ dania robi się tu od a do z, to dłużej się czeka. Ale warto. Dajemy cztery gwiazdki. I oby kucharz trzymał poziom.

Restauracja \"U Hanysa” w Miłocinie

Miłocin 6 B, tel. 781 905 284
Czynne od 13 do 21, w weekendy od 12 do ostatniego klienta
Nie można płacić kartą
Zobacz więcej naszych recenzji: Przewodnik po restauracjach Lubelszczyzny


Komentarze 19

Najlepsze · Najnowsze
Avatar
Magda / 4 maja 2018 o 08:56
Organizowałam chrzciny w restauracji U Hanysa i bardzo byłam zadowolona. Wszystko dopiete na ostatni guzik. Obsługa przygotowana na 100%. Dania bardzo smaczne podane sprawnie i gorące. Sala też przygotowana i ładna. Pełen profesjonalizm 
Avatar
Alicja / 23 marca 2018 o 11:34
Byłam tam na weselu i bardzo mi sie podobało. Wszystko dopięte na ostatni guzik. Gotują wyśmieniecie. Danie podawane sa z gracją tak jak w najlepszych hotela. Stale dbają o porządek i wymieniają naczynia na bierzaco podobnie jak uzupełnianie ziemnej płyty. Bardzo mi się podobało i smakowało
Avatar
Gość / 17 maja 2016 o 14:50
Ile ludzi tyle opinii, ja też z każdym przyjęciem okolicznościowym tu powracam, bo kuchnia jest mega smaczna i kelnerki i kelnerzy uśmiechnięci, czy powolni? Obsługują tak jak przystało na restauracje, nie musza przecież biegać spoceni i sapać nad klientem :)mi niczego nie brakowało. Byłem w lokalach okolicznych i ten urzekł mnie najbardziej, prowadzą młodzi ludzie, i ambitni i cały czas się uczą czegoś nowego, menu jest zmieniane i dogadzają z najmniejszym szczegółem. Ot się rozpisałem.Pozdrawiam -Człowiek z doświadczeniem.
Avatar
Gość / 27 lutego 2016 o 20:30

Czas oczekiwania na zamówienie to lekkie przegięcie,choć smaki dobre.Byłam na komuni w tym lokalu,mało jedzenia na polmiskach,rzadko wymieniali na nowe,stół nie był bogato zastawiony.Barszcz na wedzonce kwaśny,niedobry,kurczaka nie wystarczyło dla wszystkich-kto pierwszy ten lepszy.Były 4komunię,dla właścicieli kasa niezła ale obsługa i ilość jedzenia na stołach minimalistyczna.Nie polecam tego lokalu na imprezę.

droga Doro,zależy jaki pakiet cenowy wzieli ludzie u ktorych pani goscila,ja bylam tam kilka razy na imprezach rodzinnych i przy pakiecie za 80 zl za osobę jedzenia było fuul,pycha i ogromne ilości,choć żeczywiście kelnerki powolne

droga Doro,zależy jaki pakiet cenowy wzieli ludzie u ktorych pani goscila,ja bylam tam kilka razy na imprezach rodzinnych i przy pakiecie za 80 zl za osobę jedzenia było fuul,pycha i ogromne ilości,choć żeczywiście kelnerki powolne

rozwiń
Avatar
Dora / 18 maja 2015 o 11:05
Czas oczekiwania na zamówienie to lekkie przegięcie,choć smaki dobre.Byłam na komuni w tym lokalu,mało jedzenia na polmiskach,rzadko wymieniali na nowe,stół nie był bogato zastawiony.Barszcz na wedzonce kwaśny,niedobry,kurczaka nie wystarczyło dla wszystkich-kto pierwszy ten lepszy.Były 4komunię,dla właścicieli kasa niezła ale obsługa i ilość jedzenia na stołach minimalistyczna.Nie polecam tego lokalu na imprezę.
Avatar
Gosciu / 15 maja 2015 o 13:23

Byłem tam i czas od zamówienia do realizacji to totalne przegięcie. Jedno danie(pierś z kurczaka grilowana z serem i pomidorem), ludzi mało a czekałem godzinę. W smaku jedzenie wybitne, ale raczej nie mogę sobie pozwolić, żeby wpaść tam na obiad w pracy(mam 5 minut w jedną stronę), bo godzina na danie to trochę paranoja.

Niedawno byłem, razem 4 osoby na obiedzie. Od złożenia zamówienia upłynęło 90 minut a drugiego dania ni widu ni słychu. W tym czasie konsumenci przy sąsiednim stoliku zdążyli zjeść obiad. No, ale może to były swojoki z tej samej wsi. Musieliśmy pojechać do konkurencji. Zupy zjedliśmy i za nie zapłaciliśmy. Wrażeń smakowych nie pamiętam ale pogotowia nie wzywaliśmy.

Niedawno byłem, razem 4 osoby na obiedzie. Od złożenia zamówienia upłynęło 90 minut a drugiego dania ni widu ni słychu. W tym czasie konsumenci przy sąsiednim stoliku zdążyli zjeść obiad. No, ale może to były swojoki z tej samej wsi. Musieliśmy pojechać do konkurencji. Zupy zjedliśmy i za nie zapłaciliśmy. Wrażeń smakowych nie pamiętam ale pogotowia nie wzywaliśmy.

rozwiń
Avatar
Waldemar / 16 kwietnia 2015 o 13:52

Każdej "du***" się nie dogodzi...

ludzie chcieli by jeść świeżutkie jedzenie i najlepiej zrobione w 5 minut ale i tak sposób przechodzenia kelnerki by się nie spodobał pewnie :D

Prowadzę firmę z garmażerką i wiem co to użeranie się z klientem ;/  Ludzie pomyslcie trochę zanim smarniecie w tych internetach takie pierdoły, albo osobiście rozmawiajcie z właścicielami i wyjaśnijcie te problemy, każdy przed komputerem robi się taki ą,ę a w domu wpierdzielacie barszcz z ziemniakami i och!Jakie wielkie rarytasy...

Avatar
Renacia / 15 kwietnia 2015 o 20:56

Bal walentynkowy,tragedia.Na zamówienie czekaliśmy prawie dwie godziny,alkohol i napoje po godzinie.Radzę właścicielce zatrudnić więcej ludzi na kuchni i znaleźć profesjonalną obsługę,kelnerka i biegająca za nią mała dziewczynka (chyba jej córka) to zły pomysł.
op

Pani Aniu, było zapisać się na Pakiet VIP nie czekała by Pani wtedy w ogóle, chce się zapłacić mało,  jakieś minusy być muszą... Ja byłam na tym balu w pakiecie VIP i jestem bardzo,bardzo zadowolona,jedzenie jest świetne! :)

Pozdrawiam przemiłą właścicielkę Panią Kasię! :)  Renata O.

Pani Aniu, było zapisać się na Pakiet VIP nie czekała by Pani wtedy w ogóle, chce się zapłacić mało,  jakieś minusy być muszą... Ja byłam na tym balu w pakiecie VIP i jestem bardzo,bardzo zadowolona,jedzenie jest świetne! :)

Pozdrawiam przemiłą właścicielkę Panią Kasię! :)  Renata O.

rozwiń
Avatar
Ania / 15 lutego 2015 o 08:48
Bal walentynkowy,tragedia.Na zamówienie czekaliśmy prawie dwie godziny,alkohol i napoje po godzinie.Radzę właścicielce zatrudnić więcej ludzi na kuchni i znaleźć profesjonalną obsługę,kelnerka i biegająca za nią mała dziewczynka (chyba jej córka) to zły pomysł.
op
Avatar
paulinaw / 9 stycznia 2015 o 11:26
Najgorszy lokal.... Sylwester masakryczny.
Avatar
Magda / 4 maja 2018 o 08:56
Organizowałam chrzciny w restauracji U Hanysa i bardzo byłam zadowolona. Wszystko dopiete na ostatni guzik. Obsługa przygotowana na 100%. Dania bardzo smaczne podane sprawnie i gorące. Sala też przygotowana i ładna. Pełen profesjonalizm 
Avatar
Alicja / 23 marca 2018 o 11:34
Byłam tam na weselu i bardzo mi sie podobało. Wszystko dopięte na ostatni guzik. Gotują wyśmieniecie. Danie podawane sa z gracją tak jak w najlepszych hotela. Stale dbają o porządek i wymieniają naczynia na bierzaco podobnie jak uzupełnianie ziemnej płyty. Bardzo mi się podobało i smakowało
Avatar
Gość / 17 maja 2016 o 14:50
Ile ludzi tyle opinii, ja też z każdym przyjęciem okolicznościowym tu powracam, bo kuchnia jest mega smaczna i kelnerki i kelnerzy uśmiechnięci, czy powolni? Obsługują tak jak przystało na restauracje, nie musza przecież biegać spoceni i sapać nad klientem :)mi niczego nie brakowało. Byłem w lokalach okolicznych i ten urzekł mnie najbardziej, prowadzą młodzi ludzie, i ambitni i cały czas się uczą czegoś nowego, menu jest zmieniane i dogadzają z najmniejszym szczegółem. Ot się rozpisałem.Pozdrawiam -Człowiek z doświadczeniem.
Avatar
Gość / 27 lutego 2016 o 20:30

Czas oczekiwania na zamówienie to lekkie przegięcie,choć smaki dobre.Byłam na komuni w tym lokalu,mało jedzenia na polmiskach,rzadko wymieniali na nowe,stół nie był bogato zastawiony.Barszcz na wedzonce kwaśny,niedobry,kurczaka nie wystarczyło dla wszystkich-kto pierwszy ten lepszy.Były 4komunię,dla właścicieli kasa niezła ale obsługa i ilość jedzenia na stołach minimalistyczna.Nie polecam tego lokalu na imprezę.

droga Doro,zależy jaki pakiet cenowy wzieli ludzie u ktorych pani goscila,ja bylam tam kilka razy na imprezach rodzinnych i przy pakiecie za 80 zl za osobę jedzenia było fuul,pycha i ogromne ilości,choć żeczywiście kelnerki powolne

droga Doro,zależy jaki pakiet cenowy wzieli ludzie u ktorych pani goscila,ja bylam tam kilka razy na imprezach rodzinnych i przy pakiecie za 80 zl za osobę jedzenia było fuul,pycha i ogromne ilości,choć żeczywiście kelnerki powolne

rozwiń
Avatar
Dora / 18 maja 2015 o 11:05
Czas oczekiwania na zamówienie to lekkie przegięcie,choć smaki dobre.Byłam na komuni w tym lokalu,mało jedzenia na polmiskach,rzadko wymieniali na nowe,stół nie był bogato zastawiony.Barszcz na wedzonce kwaśny,niedobry,kurczaka nie wystarczyło dla wszystkich-kto pierwszy ten lepszy.Były 4komunię,dla właścicieli kasa niezła ale obsługa i ilość jedzenia na stołach minimalistyczna.Nie polecam tego lokalu na imprezę.
Avatar
Gosciu / 15 maja 2015 o 13:23

Byłem tam i czas od zamówienia do realizacji to totalne przegięcie. Jedno danie(pierś z kurczaka grilowana z serem i pomidorem), ludzi mało a czekałem godzinę. W smaku jedzenie wybitne, ale raczej nie mogę sobie pozwolić, żeby wpaść tam na obiad w pracy(mam 5 minut w jedną stronę), bo godzina na danie to trochę paranoja.

Niedawno byłem, razem 4 osoby na obiedzie. Od złożenia zamówienia upłynęło 90 minut a drugiego dania ni widu ni słychu. W tym czasie konsumenci przy sąsiednim stoliku zdążyli zjeść obiad. No, ale może to były swojoki z tej samej wsi. Musieliśmy pojechać do konkurencji. Zupy zjedliśmy i za nie zapłaciliśmy. Wrażeń smakowych nie pamiętam ale pogotowia nie wzywaliśmy.

Niedawno byłem, razem 4 osoby na obiedzie. Od złożenia zamówienia upłynęło 90 minut a drugiego dania ni widu ni słychu. W tym czasie konsumenci przy sąsiednim stoliku zdążyli zjeść obiad. No, ale może to były swojoki z tej samej wsi. Musieliśmy pojechać do konkurencji. Zupy zjedliśmy i za nie zapłaciliśmy. Wrażeń smakowych nie pamiętam ale pogotowia nie wzywaliśmy.

rozwiń
Avatar
Waldemar / 16 kwietnia 2015 o 13:52

Każdej "du***" się nie dogodzi...

ludzie chcieli by jeść świeżutkie jedzenie i najlepiej zrobione w 5 minut ale i tak sposób przechodzenia kelnerki by się nie spodobał pewnie :D

Prowadzę firmę z garmażerką i wiem co to użeranie się z klientem ;/  Ludzie pomyslcie trochę zanim smarniecie w tych internetach takie pierdoły, albo osobiście rozmawiajcie z właścicielami i wyjaśnijcie te problemy, każdy przed komputerem robi się taki ą,ę a w domu wpierdzielacie barszcz z ziemniakami i och!Jakie wielkie rarytasy...

Avatar
Renacia / 15 kwietnia 2015 o 20:56

Bal walentynkowy,tragedia.Na zamówienie czekaliśmy prawie dwie godziny,alkohol i napoje po godzinie.Radzę właścicielce zatrudnić więcej ludzi na kuchni i znaleźć profesjonalną obsługę,kelnerka i biegająca za nią mała dziewczynka (chyba jej córka) to zły pomysł.
op

Pani Aniu, było zapisać się na Pakiet VIP nie czekała by Pani wtedy w ogóle, chce się zapłacić mało,  jakieś minusy być muszą... Ja byłam na tym balu w pakiecie VIP i jestem bardzo,bardzo zadowolona,jedzenie jest świetne! :)

Pozdrawiam przemiłą właścicielkę Panią Kasię! :)  Renata O.

Pani Aniu, było zapisać się na Pakiet VIP nie czekała by Pani wtedy w ogóle, chce się zapłacić mało,  jakieś minusy być muszą... Ja byłam na tym balu w pakiecie VIP i jestem bardzo,bardzo zadowolona,jedzenie jest świetne! :)

Pozdrawiam przemiłą właścicielkę Panią Kasię! :)  Renata O.

rozwiń
Avatar
Ania / 15 lutego 2015 o 08:48
Bal walentynkowy,tragedia.Na zamówienie czekaliśmy prawie dwie godziny,alkohol i napoje po godzinie.Radzę właścicielce zatrudnić więcej ludzi na kuchni i znaleźć profesjonalną obsługę,kelnerka i biegająca za nią mała dziewczynka (chyba jej córka) to zły pomysł.
op
Avatar
paulinaw / 9 stycznia 2015 o 11:26
Najgorszy lokal.... Sylwester masakryczny.
Zobacz wszystkie komentarze 19

Skomentuj

Zaznacz "Nie jestem robotem", by dodać komentarz:
Twój komentarz został dodany

Pozostałe informacje

Lublin: Pikieta i przepychanki przed spotkaniem z premierem Morawieckim [wideo, zdjęcia]
galeria
film

Lublin: Pikieta i przepychanki przed spotkaniem z premierem Morawieckim [wideo, zdjęcia] 36 8

Do pikiety doszło przed dzisiejszym spotkaniem premiera Mateusza Morawieckiego z mieszkańcami Lublina

Chełmianka - Motor 0:1 (relacja na żywo)

Chełmianka - Motor 0:1 (relacja na żywo) 9 0

Zapraszamy na relację na żywo z meczu Chełmianka - Motor. Dla obu ekip, to spotkanie o wszystko. Pierwszy gwizdek o godz. 17

Premier Mateusz Morawiecki w Białej Podlaskiej: "Spełniamy marzenia Polaków"
galeria

Premier Mateusz Morawiecki w Białej Podlaskiej: "Spełniamy marzenia Polaków" 27 38

Premier Mateusz Morawiecki przekazał klucze lokatorom Mieszkań Plus w Białej Podlaskiej. – Tu rozpoczynamy program który jest alternatywą dla rzeczywistości która do tej pory panowała – powiedział szef rządu.

Zarząd puławskich Azotów odpowiada związkowcom: Nie będzie "Bizancjum"

Zarząd puławskich Azotów odpowiada związkowcom: Nie będzie "Bizancjum" 1 1

Władze puławskich Zakładów Azotowych odpowiadają na zarzuty wysuwane przez związkowców o wysokich kosztach utrzymania menedżerów nowego pionu handlowego. Kopiowanie „bizantyjskich zwyczajów”, jak zapewnia zarząd firmy, to nieprawda

Przeczytaj zanim wybierzesz się na imprezę lub przyjęcie

Przeczytaj zanim wybierzesz się na imprezę lub przyjęcie 0 0

Tylko wnikliwy obserwator, a takim był pan Larkin, potrafi określić pozycję społeczną patrząc w kieliszek. W czyjś kieliszek. I w swój kieliszek

Setki światełek zaświeciły podczas koncertu w Lublinie [zdjęcia]
galeria

Setki światełek zaświeciły podczas koncertu w Lublinie [zdjęcia] 11 1

Drugiego dnia Kulturaliów w Lublinie zobaczyć można było m.in. Kamp!, The Dumplings i Myslovitz

Górnik gra z Rakowem. Liczy się tylko wygrana

Górnik gra z Rakowem. Liczy się tylko wygrana 1 1

PIŁKARSKA NICE I LIGA Do zakończenia sezonu pozostały już tylko dwie kolejki. W niedzielę o godzinie 12:45 łęcznianie zagrają na swoim stadionie z Rakowem Częstochowa. Aby zachować szanse na utrzymanie łęcznianie muszą zwyciężyć i liczyć na to, że w dwóch ostatnich meczach punkty zgubi Stomil Olsztyn

Piknik Charytatywny w Niedrzwicy Kościelnej
27 maja 2018, 15:00

Piknik Charytatywny w Niedrzwicy Kościelnej 12 0

Co Gdzie Kiedy. W niedzielę, 27 maja o godz. 15 w szkole podstawowej w Niedrzwicy Kościelnej odbędzie się Piknik Charytatywny na rzecz Kingi Bartoszcze i Weroniki Przybycień. W programie m.in. Kabaret PKS.

Rozebrali go do naga w lesie, brutalnie pobili. Dopiero rano dotarł do domu

Rozebrali go do naga w lesie, brutalnie pobili. Dopiero rano dotarł do domu 37 9

Brutalny napad w Kraśniku. Aresztowano dwóch mężczyzn, którzy w Kraśniku wtargnęli do domu 20-latka, zabrali do lasu i dotkliwie pobili. Mężczyzna trafił do szpitala.

Właściciel tego foliowego namiotu ma spore kłopoty

Właściciel tego foliowego namiotu ma spore kłopoty 0 0

Ponad 1,5 metra miały niektóre z roślin konopi które zabezpieczyli policjanci w domu 20-latka

Skacze z okna i odjeżdża, wszystko nagrała kamera. Kto podpalił przedszkole? [wideo]
film

Skacze z okna i odjeżdża, wszystko nagrała kamera. Kto podpalił przedszkole? [wideo] 38 2

Lubartowscy policjanci ustalają okoliczności, w jakich doszło do pożaru będącego w budowie przedszkola w Kamionce. Spaleniu uległa część poddasza

Festiwal "W krainie pierogów w Bychawie". Wystąpią Universe i Bajm

Festiwal "W krainie pierogów w Bychawie". Wystąpią Universe i Bajm 7 0

Kto odwiedzi Bychawę w dniach 26-27 maja, będzie mógł spróbować pierogów z trzech województw: lubelskiego, podkarpackiego i podlaskiego. A to za sprawą imprezy „Na Kulinarnym Szlaku Wschodniej Polski”. Pierogi lubelskie będą kulinarną gwiazdą XIX Ogólnopolskiego Festiwalu „W Krainie Pierogów”. Gwiazdą muzyczną jest Beata i Bajm

Życzenia na Dzień Mamy 2018. Wierszyki, śmieszne życzenia sms, zabawne rymowanki
galeria

Życzenia na Dzień Mamy 2018. Wierszyki, śmieszne życzenia sms, zabawne rymowanki 0 0

Dziś 26 maja, czyli Dzień Mamy. Przygotowaliśmy dla Was wierszyki i życzenia, które mogą Wam się dziś przydać

Sytuacja jest bardzo zła, ale Wisła Puławy chce jeszcze powalczyć

Sytuacja jest bardzo zła, ale Wisła Puławy chce jeszcze powalczyć 5 4

Zostały już tylko dwa mecze, szanse na utrzymanie są bardzo małe, a na dodatek Wisła gra z zespołami, które mogą mieć jeszcze nadzieje na awans. Mimo wszystko puławianie chcą jeszcze powalczyć. W sobotę o godz. 17 czeka ich wyjazdowy mecz z Radomiakiem

Wybiegł łoś. Poważny wypadek w Dominiczynie, trzy osoby ranne. Zablokowana DK82

Wybiegł łoś. Poważny wypadek w Dominiczynie, trzy osoby ranne. Zablokowana DK82 10 4

Do czołowego zderzenia dwóch samochodów osobowych doszło w Dominiczynie na drodze krajowej nr 82 między Łęczną a Włodawą

ALARM24

Widzisz wypadek? Jesteś świadkiem niecodziennego zdarzenia?
Alarm24 telefon 691 770 010

Wyślij wiadomość, zdjęcie lub zadzwoń.

Kliknij i dodaj swojego newsa!

Najczęściej czytane

Dzisiaj · Tydzień · Wideo · Premium
Uwaga czytelniku!
Nie teraz Przeczytaj i wyraź zgodę

Informujemy, że w dniu 25 maja 2018 r. na terenie całej Unii Europejskiej, w tym także w Polsce, wejdzie w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. W związku z tym chcielibyśmy Ci przekazać kilka informacji na temat zasad przetwarzania Twoich danych osobowych.

Rozumiem

Używamy plików cookies, aby ułatwić Ci korzystanie z naszego serwisu oraz do celów statystycznych. Jeśli nie blokujesz tych plików, to zgadzasz się na ich użycie oraz zapisanie w pamięci urządzenia. Pamiętaj, że możesz samodzielnie zarządzać cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.