wtorek, 12 grudnia 2017 r.

Kuchnia

Restaurant Week 2017 w Lublinie. Co tym razem przygotują szefowie kuchni?

Dodano: 9 kwietnia 2017, 12:59

3 dania zapłacimy 39 złotych. Aż 26 restauracji z Lublina weźmie udział w festiwalu „Restaurant Week”, który rozpocznie się 21 kwietnia. Temat przewodni: Emocje na talerzach. To już ostatni moment, żeby zarezerwować dobry stolik i zjeść coś ciekawego. Sprawdziliśmy, czym chcą zaskoczyć was szefowie kuchni.

Tegoroczny festiwal odbywa się w ponad 20 największych polskich miastach. Każde z nich prezentuje unikatowe menu. Lublin z wielokulturową kuchnią, dostępem do świeżych, lokalnych produktów i magią miasta, na tle Poznania, Trójmiasta, Warszawy, Wrocławia wypada znakomicie.

W stosunku do ubiegłego roku w Lublinie dwukrotnie wzrosła ilość restauracji, biorących udział w festiwalu.

A czym będą kusić restauracje? Zapraszamy do naszej relacji (kliknij)

 

(0) komentarzy

Skomentuj

avatar
Komentujesz jako Gość (Zaloguj się)

Zaznacz "Nie jestem robotem", by dodać komentarz:

Ostatnie komentarze

Na razie brak komentarzy, Twój może być pierwszy.

Pozostałe informacje

Alarm 24
Widzisz wypadek? Jesteś świadkiem niecodziennego zdarzenia?
Alarm24 telefon 691 770 010

Wyślij wiadomość, zdjęcie lub zadzwoń.

Kliknij i dodaj swojego newsa!