wtorek, 17 października 2017 r.

Kuchnia

Skąd wzięły się nalewki? Zalety trunków z Lubelszczyzny

  Edytuj ten wpis
Dodano: 3 listopada 2011, 14:07

Paweł Loroch z „Pytania na śniadanie”: Nalewki? To lubię (Lubelska Szkoła Fotografii)
Paweł Loroch z „Pytania na śniadanie”: Nalewki? To lubię (Lubelska Szkoła Fotografii)

Kiedy Robert Makłowicz spróbował biłgorajskiej żurawinówki, napisał, że jeden turniej nalewek organizowany przez Kresową Akademię Smaku z Lublina jest więcej wart niż cały dorobek polityczny Jaskierni i kompletna dyskografia "Piaska” Piasecznego.

  Edytuj ten wpis
Czytaj więcej o:
(0) komentarzy

Skomentuj

avatar
Komentujesz jako Gość (Zaloguj się)

Zaznacz "Nie jestem robotem", by dodać komentarz:

Ostatnie komentarze

Na razie brak komentarzy, Twój może być pierwszy.

Pozostałe informacje

Alarm 24
Widzisz wypadek? Jesteś świadkiem niecodziennego zdarzenia?
Alarm24 telefon 691 770 010

Wyślij wiadomość, zdjęcie lub zadzwoń.

Kliknij i dodaj swojego newsa!