piątek, 24 listopada 2017 r.

Kuchnia

Wigilijny smak Lubelszczyzny: Przepisy na święta

  Edytuj ten wpis
Dodano: 22 grudnia 2011, 20:56

Ks. Tomasz Lewniewski proboszcz kazimierskiej fary, zrobi na wigilię śledzie z cebulą i wiejskim ole
Ks. Tomasz Lewniewski proboszcz kazimierskiej fary, zrobi na wigilię śledzie z cebulą i wiejskim ole

Ryba po żydowsku jest jednym z najciekawszych dań wigilijnych na Lubelszczyźnie. To wspaniały przykład kulinarnego ekumenizmu, który potwierdza wyjątkowość naszego regionu na kulinarnej mapie Polski.

  Edytuj ten wpis
Czytaj więcej o:
(0) komentarzy

Skomentuj

avatar
Komentujesz jako Gość (Zaloguj się)

Zaznacz "Nie jestem robotem", by dodać komentarz:

Ostatnie komentarze

Na razie brak komentarzy, Twój może być pierwszy.

Pozostałe informacje

Alarm 24
Widzisz wypadek? Jesteś świadkiem niecodziennego zdarzenia?
Alarm24 telefon 691 770 010

Wyślij wiadomość, zdjęcie lub zadzwoń.

Kliknij i dodaj swojego newsa!