poniedziałek, 18 grudnia 2017 r.

Magazyn

Ivo Violante o nauce gotowania i polskiej kuchni

  Edytuj ten wpis
Dodano: 13 grudnia 2013, 09:21

Ivo Violante
Ivo Violante

Jaka jest polska kuchnia? – Smaczna, tłusta zimą i bardzo trudna. Dlaczego? – Uwielbiam gołąbki, ale jak próbuję je zrobić, to wychodzi mi risotto. Bardzo smakuje mi bigos, ale to już wyższa szkoła jazdy. Może kiedyś się nauczę. A ponieważ idą święta, chciałem podzielić się kilkoma moimi włoskimi przepisami.

Artykuł premium
lub wykup pełny dostęp do portalu:
Prenumerata
30 dni
koszt: 10,00 zł
  • Nielimitowany dostęp do artykułów premium
  • Czas trwania: 30 dni
Prenumerata
90 dni
koszt: 25,00 zł
  • Nielimitowany dostęp do artykułów premium
  • Czas trwania: 90 dni
Prenumerata
180 dni
koszt: 40,00 zł
  • Nielimitowany dostęp do artykułów premium
  • Czas trwania: 180 dni
Prenumerata
360 dni
koszt: 70,00 zł
  • Nielimitowany dostęp do artykułów premium
  • Czas trwania: 360 dni
  Edytuj ten wpis
Czytaj więcej o:
(0) komentarzy

Skomentuj

avatar
Komentujesz jako Gość (Zaloguj się)

Zaznacz "Nie jestem robotem", by dodać komentarz:

Ostatnie komentarze

Na razie brak komentarzy, Twój może być pierwszy.

Pozostałe informacje

Alarm 24
Widzisz wypadek? Jesteś świadkiem niecodziennego zdarzenia?
Alarm24 telefon 691 770 010

Wyślij wiadomość, zdjęcie lub zadzwoń.

Kliknij i dodaj swojego newsa!