środa, 18 października 2017 r.

Zamość

Tortowa jest the best

  Edytuj ten wpis
Dodano: 8 maja 2006, 19:15
Autor: (lew)

Produkowana w Zamojskich Zakładach Zbożowych "Mąka Tortowa” jest najlepsza w Polsce! Mąka została nagrodzona w piątej edycji Konsumenckiego Konkursu Jakości Produktów "Najlepsze w Polsce - The Best in Poland”, a jej producent otrzymał certyfikat.

- To dla nas bardzo duże wyróżnienie, bo wśród polskich mąk tylko nasza otrzymała ten certyfikat - cieszy się Hieronim Karpiński, prezes Zamojskich Zakładów Zbożowych. Powody do radości są tym cenniejsze, że w konkursie organizowanym od 14 lat przez Towarzystwo im. Hipolita Cegielskiego w Poznaniu, najlepsze produkty wskazuje nie powołana kapituła,
ale konsumenci.
Zamojskie Zakłady Zbożowe prowadzą swoją działalność od 1993 r. na terenie Polski południowo-wschodniej. Firma zajmuje się skupem, przechowywaniem, przetwórstwem i obrotem zbożem. Posiada młyn pszenny w Zamościu o zdolności przerobowej 100 ton na dobę, elewator zbożowy z bocznicą kolejową oraz magazyn zbożowy w Tuczapach. Nowoczesne laboratorium jest gwarancją szybkiej i obiektywnej oceny jakościowej zbóż. Mimo dużej konkurencji przedsiębiorstwo, które posiada certyfikaty ISO 9001:2000 oraz HACCP, bardzo dobrze radzi sobie na rynku. Certyfikat "Najlepsze w Polsce” dla "Mąki Tortowej” jest kolejną nagrodą po "Agro Polska” dla "Mąki Zamojskiej” oraz tytułach Wojewódzkiego Lidera Biznesu przyznawanych w kolejnych edycjach.
  Edytuj ten wpis
Czytaj więcej o:
(0) komentarzy

Skomentuj

avatar
Komentujesz jako Gość (Zaloguj się)

Zaznacz "Nie jestem robotem", by dodać komentarz:

Ostatnie komentarze

Na razie brak komentarzy, Twój może być pierwszy.

Pozostałe informacje

Alarm 24
Widzisz wypadek? Jesteś świadkiem niecodziennego zdarzenia?
Alarm24 telefon 691 770 010

Wyślij wiadomość, zdjęcie lub zadzwoń.

Kliknij i dodaj swojego newsa!