![]() |
Popieram WOŚP całym sercem!
|
![]() |
Czy Owsiak rozlicza się z pieniędzy? A z tej reklamy tego pana wynika, że gdyby nie on, to by nie było służby zdrowia. Otóż płacimy składki zdrowotne przez cały rok i to nie małe, a tu akcja i wielki szum medialny. Żenujące.
|
![]() |
Kupa kretynów.
|
![]() |
BRAWO OWSIAK!!!
|
![]() |
Jak co roku wrzucę.Tym razem 100zł.Na złość tym patafianom pisowskim.
|
![]() |
Pamietam tzw blokersa na osuedlu uciekal z domu palił pił i kradł a na wosp stal pod kosciolem, kto go znał, to sie smial pod kościołem, taka tam jednodniowa metamorfoza??? .. Sami odpowiedzcie
|
![]() |
Czy Owsiak rozlicza się z pieniędzy? A z tej reklamy tego pana wynika, że gdyby nie on, to by nie było służby zdrowia. Otóż płacimy składki zdrowotne przez cały rok i to nie małe, a tu akcja i wielki szum medialny. Żenujące.Tak, WOŚP się rozlicza. Czego nie można powiedzieć o zbieraczach kośiółkowych |
![]() |
Pamietam tzw blokersa na osuedlu uciekal z domu palił pił i kradł a na wosp stal pod kosciolem, kto go znał, to sie smial pod kościołem, taka tam jednodniowa metamorfoza??? .. Sami odpowiedzcieDobrze, że chociaż raz do roku potrafił zrobić coś dobrego. Niektórzy nawet na to nie potrafia się zdobyć... |
![]() |
Ja owsiakowi nie daję . A wy barany?
|
![]() |
Dlaczego polskie dzieci żebrzą?
|
![]() |
Nie sądziłem że zbierze się aż tyle intelektualnych mutantów. To nie jest mowa nienawiści tylko stwierdzenie faktu. Amen.
|
![]() |
Uprasza się wszelką baraninę o większe datki. Złoty Melon.
|
![]() |
Dlaczego polskie dzieci żebrzą?Nie żebrzą, tylko kwestują. Jesteś tak samo zatroskany o dzieci molestowane przez księży? |
![]() |
Baranie raz w roku okradal tych ludzi co wzucili mu do puszki, wyjmujac z puszki pieniadze
|
![]() |
Życzę wszystkim Komendantom Komend Policji,Straży Pożarnej,Straży Granicznej oraz dowódcą jednostek WP /bez WOT z przyczyn jakby naturalnych/ za służenie narodowi zgodnie z polityką partii rządzącej, poprzez niewystawianie od kilu lat pokazów sprzętu i wyposażenia w/w jednostek najmłodszym obywatelom naszego państwa.
|
![]() |
Kiedy wplacajacy zobacza rozliczenia faktur na 90 baniek????
|
![]() |
Minęło wiele lat od 1 zbiórki. Dzisiaj raczej jeśli ktoś sobie życzy powinno się pomagać poprzez wpłaty ja rachunek bankowy, a nie do puszki.
|
![]() |
Owsiak dałeś tym dzieciom choć po termosie z gorącą herbatą i pączkiem czy wszystko do melona ?
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.