Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

34-latek wychodził z trolejbusu i się przewrócił. Był kompletnie pijany

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 18 stycznia 2018 r. o 17:40 Powrót do artykułu
To mi sensacja. To już teraz o wszystkich leżących pijanych będziecie pisać? Chyba można jeździć komunikacją po pijaku.
Odpowiedz
Niech sie zglosi do tych co tu czesto nrctel podaja i twierdza ze sie odszkodowanie nalezy. Bo jemu jako poszkodowanemu sie nalezy, te schody w tylnych drzwiach to dla alpinistow chyba
Odpowiedz
Pewnie "mądrzy" uznają że kierowca jest winny. Oby nie poszedł siedzieć.
Odpowiedz
W izbie wytrzeźwień też jest lekarz.
Odpowiedz
ja też dziś się poślizgnąłem ! na trzeźwo
Odpowiedz
Pijaki coraz więcej kosztują nasze państwo. Każdy po pijaku który był sprawcą lub uległ wypadkowi powinien płacić z własnej kieszeni. Należy w końcu skończyć z tym komunizmem w naszym kraju.
Odpowiedz
Lublin to jednak wiocha skoro takie zdarzenie zasługuje na uwagę "mediów"
Odpowiedz
A bilet mioł ? Pijany też człowiek i przykro by było gdyby doznał uszczerbku na zdrowiu. Niech Bóg go prowadzi nawet jak diabeł przeszkadza.
Odpowiedz
Widzę tu niescislość.Jak był kompletnie pijany to nie mogł wychodzić tylko wypełzać.
Odpowiedz
WIĘCEJ WÓDY ZJEŁOPIAŁY NARODZIE.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...