![]() |
I to jest informacja na pierwsza stronę? Szmata weszła pomiędzy kawałki blachy i Dziennik Wschodni wysyła redaktora "gr", który spładza notatkę. I wy chcecie tę gazetkę sprzedawać.
|
![]() |
Dziękuję za tą notatkę, jechałam przez lipowa i widziałam straż, przychodzę do domu, czytam dziennik i wszystko jasne, czy nie po to są media,
|
![]() |
"Na miejscu były dwa zastępy straży pożarnej" .... to pewnie do pożaru drewnianego wychodka przyjechałoby z 10 zastępów.
|
![]() |
No i masz ci los, co o plazie nie napiszą to nieprzychylnie.
|
![]() |
Nie taniej byloby odciąć ten kawalek ubrania?
|
![]() |
Szmata nie szmata. Nie miales czlowieku takiego przypyadku wiec nie wiesz co to znaczy. Pewnie zesral bys sie ze strachu ... nie pomogly by i nawet pampersy. Zasrancu.
|
![]() |
Dlatego ja mam uraz do Plazy i tam nie chodzę . Pamiętam jak człowiek wpadł tam do szybu nieoświetlonego i niezabezpieczonego szybu windowego . Nikt za to nie odpowiedział bo ????? bo to była Plaza.
Dlatego ja tam jeszcze nie byłem i nigdy tam nie wejdę ?
Jestem też prawie że przekonany, że temu dziecku też nikt krzywdy nie zadośćuczyni - tam pieniądze przechodzą tylko w jedną stronę.
|
![]() |
czy byli saperzy ?
|
![]() |
Nie podniecaj się pajacu, bo ci żyłka strzeli. Dokup Pampersów bo z podniecenia pewnie zasikałeś fotel. |
![]() |
Pewnie kolejna matka ktora zamiast dbac o dziecko to pokazówki robi z fagasem i dzieci to tylko alimenty matka na pokaz i alientacja.Zawsze moglo byc inaczej ale w dzisiejszych czasach to kobiety tak robia!!! Szkoda dziecka i tyle. Mam nadzieje ze gazeta napisze prawde co i jak i dlaczego???
|
![]() |
Rodzice powinni zawraca szczególna uwagę na to jak się ich dziecko zachowuje w centach handlowych , miedzy innymi na schodach ruchomych.
Bylem świadkiem jak dziecko siedziało na schodach sobie a rodzice nic z tego sobie nie robili , tak samo z bieganiem po galeriach. Proszę zwracajcie uwagę na własne dzieci .
|
![]() |
Proszę zastanowić się nad swoimi komentarzami. Zajście spowodowane było stanem zdrowotnym dziewczynki, byłam świadkiem tego zdarzenia. Sami daliście się Państwo zmanipulować błędną informacją i już kogoś ocenić nie przebierając w słowach.
|
![]() |
samotnym matkom powinno (po rozwodzie) odbierać się dzieci - to patologia by dzieci, żyły bez prawdziwej rodziny, bez ducha bożego, gdzie matka liczy tylko na alimenty i stęka nocami pod byle lepszym orangutanem
|
![]() |
Dziecko zasłabło i upadło. Skaleczyło też kolano. Żaden element odzieży nie utknął w schodach ruchomych. Leżała 2 m od schodów a obok siedziała matka. Byliśmy na miejscu przed strażakami ! Nie było potrzeby nikogo uwalniać. Budujecie pijar na kłamstwie nie po raz pierwszy. Pozdrawiam. Ratownik medyczny z karetki który był w Plazie.
|
![]() |
Jakiego koloru była dziewczynka? Może był to atak na tle rasowym?
|
![]() |
To po co była tam straż, skoro dziecko tylko się przewróciło?!
|
![]() |
gówno wiesz, ja jestem takim dzieckiem
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.