Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Akcja strażaków w Plazie. Dziewczynka utknęła w ruchomych schodach

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 24 stycznia 2018 r. o 19:22 Powrót do artykułu
I to jest informacja na pierwsza stronę? Szmata weszła pomiędzy kawałki blachy i Dziennik Wschodni wysyła redaktora "gr", który spładza notatkę. I wy chcecie tę gazetkę sprzedawać.
Odpowiedz
Dziękuję za tą notatkę, jechałam przez lipowa i widziałam straż, przychodzę do domu, czytam dziennik i wszystko jasne, czy nie po to są media,
Odpowiedz
"Na miejscu były dwa zastępy straży pożarnej" .... to pewnie do pożaru drewnianego wychodka przyjechałoby z 10 zastępów.
Odpowiedz
No i masz ci los, co o plazie nie napiszą to nieprzychylnie.
Odpowiedz
Nie taniej byloby odciąć ten kawalek ubrania?
Odpowiedz
Szmata nie szmata. Nie miales czlowieku takiego przypyadku wiec nie wiesz co to znaczy. Pewnie zesral bys sie ze strachu ... nie pomogly by i nawet pampersy. Zasrancu.
Odpowiedz
Dlatego ja mam uraz do Plazy i tam nie chodzę . Pamiętam jak człowiek wpadł tam do szybu nieoświetlonego i niezabezpieczonego szybu windowego . Nikt za to nie odpowiedział bo ????? bo to była Plaza. Dlatego ja tam jeszcze nie byłem i nigdy tam nie wejdę ? Jestem też prawie że przekonany, że temu dziecku też nikt krzywdy nie zadośćuczyni - tam pieniądze przechodzą tylko w jedną stronę.
Odpowiedz
czy byli saperzy ?
Odpowiedz
gosc napisał:
Szmata nie szmata. Nie miales czlowieku takiego przypyadku wiec nie wiesz co to znaczy. Pewnie zesral bys sie ze strachu ... nie pomogly by i nawet pampersy. Zasrancu.
 Nie podniecaj się pajacu, bo ci żyłka strzeli. Dokup Pampersów bo z podniecenia pewnie zasikałeś fotel.
Odpowiedz
Pewnie kolejna matka ktora zamiast dbac o dziecko to pokazówki robi z fagasem i dzieci to tylko alimenty matka na pokaz i alientacja.Zawsze moglo byc inaczej ale w dzisiejszych czasach to kobiety tak robia!!! Szkoda dziecka i tyle. Mam nadzieje ze gazeta napisze prawde co i jak i dlaczego???
Odpowiedz
Rodzice powinni zawraca szczególna uwagę na to jak się ich dziecko zachowuje w centach handlowych , miedzy innymi na schodach ruchomych. Bylem świadkiem jak dziecko siedziało na schodach sobie a rodzice nic z tego sobie nie robili , tak samo z bieganiem po galeriach. Proszę zwracajcie uwagę na własne dzieci .
Odpowiedz
Proszę zastanowić się nad swoimi komentarzami. Zajście spowodowane było stanem zdrowotnym dziewczynki, byłam świadkiem tego zdarzenia. Sami daliście się Państwo zmanipulować błędną informacją i już kogoś ocenić nie przebierając w słowach.
Odpowiedz
samotnym matkom powinno (po rozwodzie) odbierać się dzieci  - to patologia by dzieci, żyły bez prawdziwej rodziny, bez ducha bożego, gdzie matka liczy tylko na alimenty i stęka nocami pod byle lepszym orangutanem
Odpowiedz
Dziecko zasłabło i upadło. Skaleczyło też kolano. Żaden element odzieży nie utknął w schodach ruchomych. Leżała 2 m od schodów a obok siedziała matka. Byliśmy na miejscu przed strażakami ! Nie było potrzeby nikogo uwalniać. Budujecie pijar na kłamstwie nie po raz pierwszy. Pozdrawiam. Ratownik medyczny z karetki który był w Plazie.
Odpowiedz
Jakiego koloru była dziewczynka? Może był to atak na tle rasowym?
Odpowiedz
To po co była tam straż, skoro dziecko tylko się przewróciło?!
Odpowiedz
gówno wiesz, ja jestem takim dzieckiem
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Aby napisać komentarz, należy się zalogować:

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.