![]() |
B.Komorowski - walić dechą . J Stępień -teraz to juz tylko goła siła . L.Wałęsa - będziecie wyskakiwać przez okno. R.Sikorski -dorżniemy watahę . G.Schetyna - strząśniemy z drzewa ta szarańczę .
|
![]() |
B.Komorowski - walić dechą . J Stępień -teraz to juz tylko goła siła . L.Wałęsa - będziecie wyskakiwać przez okno. R.Sikorski -dorżniemy watahę . G.Schetyna - strząśniemy z drzewa ta szarańczę .A Ty człowieku swoje. |
![]() |
A DLACZEGO TA ŻAŁOBA NARODOWA? BO NIE WIEM.
|
![]() |
Zamknijcie mordy weźcie różaniec zjednoczmy się i pomódlmy za pana prezydenta zostawcie nienawiść i poglądy bądźmy jedną rodziną.
|
![]() |
B.Komorowski - walić dechą . J Stępień -teraz to juz tylko goła siła . L.Wałęsa - będziecie wyskakiwać przez okno. R.Sikorski -dorżniemy watahę . G.Schetyna - strząśniemy z drzewa ta szarańczę .To kłamstwo!!! Takie słowa nigdy nie padły. Agresja jest tylko i wyłącznie w środowisku związanym z PiS, ale do odbiorców Mediów Narodowych to nigdy nie dotrze. |
![]() |
zakłamana i fałszywa zmiana
|
![]() |
TVP PIS urządzał nagonkę na tego człowieka, podobnie jak urządzał parszywą, odczłowieczającą nagonke na sędziów.Ci od Sakiewicza ubierali Tuka w mundur Wehrmachtu. Karnowski pokazywał jak podobizna Tuska strzela do Kaczyńskiego w Katyniu. Dziś karnowski powykrzywiał mordy sedziom i wręczył im bazukę i karabiny z których strzelają... Mlodzież Wszechpolska wystawiła Adamowiczowi akt zgonu, a prokuratura Ziobry nie dopatrzyła się przestępstwa. Było wieszanie posłów PO i palenie kukły Żyda. Owsiak-Zyd bierze pieniądze z gawiazdą Dawida i daje Gronkiewicz-Waltz. Wyzywaliście ludzi protestujących przeciw PiS od obrońców pedofili i złodziei.
|
![]() |
Dlaczego żałoba narodowa ?????kim on był dla wszstkich Polaków dla Gdańska tak jestem katolikiem ale w Polsce są równi i równiejsi ,Polacy nie dajcie się zwariować bo Polska traktuje różnych obywateli różnie jak i regiony ściana wschodnia lubelskie jest gorszym sortem mniej zarabiają a chxą abyśmy się wszyscy miłowali aby nawet inwestycje sa drogi lepsze dla wybranych
|
![]() |
Dlaczego żałoba narodowa ?????kim on był dla wszstkich Polaków dla Gdańska tak jestem katolikiem ale w Polsce są równi i równiejsi ,Polacy nie dajcie się zwariować bo Polska traktuje różnych obywateli różnie jak i regiony ściana wschodnia lubelskie jest gorszym sortem mniej zarabiają a chxą abyśmy się wszyscy miłowali aby nawet inwestycje sa drogi lepsze dla wybranychJak będzie w sobotę to odwołają skoki w Zakopanem. |
![]() |
Nie wieszbo jesyeś durnym niedouczonym pisowcem.
|
![]() |
Coś mi się zdaje,że niebawem przynajmniej raz w tygodniu bedziemy mieli żałobę narodową,a prezydent przejdzie do historii jako ten ,który co tydzień bardzo się modlił za czyjąś duszę i ogłaszał dni żałoby.Chcę przypomnieć,że w życie polityka jest także wpisana przedwczesna śmierć.Przysłowie mówi:"kto sieje wiatr ten zbiera burzę"Nie tak dawno przystapiono do bezpardonowego ataku na nie żyjącego ks.Janowskiego i jakoś zmarły prezydent milczał.Może przyszła zemsta z za grobu!????W ślad za tak wielką pompą idą wypłaty z budżetu dla rodzin,czy tym razem padnie rekord wypłat? Bo biedaczkom wystarczy 4000 zł na pogrzeb najbliższego/ższej/.
|
![]() |
Zmarły prezydent milczał, bo widocznie nie miał wcześnij kontaktów z tym księdzem.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|