![]() |
czyżby wszyscy byli pijani i nie pamiętają co się stało ?
|
![]() |
stwierdził, że busem mogły jechać, co najwyżej dwie osoby, paka była wypełniona instrumentami.W takim razie skierować sprawę do sądu skoro zespół przyznaje się, że jechał samochodem dopuszczonym do przewozu 2 osób. Zrobić im sprawę niech płacą grubą kasiorę. A co? |
![]() |
Haha chcieli zrobić sensacje wokół swojego zespoły, wstyd i jeszcze raz wstyd dla Lublina ze mają zespół z taką wyobraźnią do kłamania haha
|
![]() |
Kto śpiewał utwór FATAMORGANA?
|
![]() |
No to reklama nie wypaliła !
|
![]() |
Olaboga, może Beata na pace siedziała, też mi problem :-O
|
![]() |
Pan Pietras ma bujną wyobraźnię. Kiedyś opowiadał, że kupili samolot a on tylko miał namalowowany napis Bajm, innym razem kupował nieruchomości za oceanem. Nie wiem po co to robi. Beata nie potrzebuje kłamstw by jej ludzie słuchali
|
![]() |
Ja myślę,że to było tak.Powrót z koncertu,przemęczenie,może jeszcze wszystkie napoje nie wyparowały,zarzuciło na drodze......No i bajeczka że ktoś (????!!!!) zajechał drogę.No i może się uda wydębić z ubezpieczalni odszkopdowanie
|
![]() |
Czyli,że chcieli sobie reklamę zrobić.Jak spada popularność ,to wymysla sie historyjkę,żeby tylko ludzie gadali )Ehhh te nasze ,,gwiazdy''
|
![]() |
OSZUŚCI
|
![]() |
po mojemu Pietras kłamie.
na zdjęciu jak byk widać, że to typowy blaszak ten bus jest. Więc w środku max 3 osoby mogą jechać.
I co, Kozidrakowa by w takim jechała? Mocno w to wątpie...
|
![]() |
dokładnie tak !!! chyba, że Pietras się przyzna, że jest kłamcą i wcale tym busem nie jechali :-PPP |
![]() |
oszukańcy
|
![]() |
Najpierw chleją,potem jeżdżą.
|
![]() |
No to teraz zróbcie im po du*** że jechało za dużo osób ile powinno i tyle
Wiadomo chodzi o... REKLAME .
Żenada.
|
![]() |
A może Kozidrakowa nie bacząc na ścisk siadła sobie w feralnym busie na jakimś młodym instrumencie
np. klarnecie albo innej fujarze co strużom prawa z Radomia i Pietrasowi uszło uwadze ?
Skoro Beatka twierdzi że miała wypadek to niech tak będzie a na czym siedziała w tym busie to jej sprawa. Ależ ludzie mają problemy - lepiej się martwcie tym,że Rostowski z Tuskiem
wyprowadzają pieniądze z naszego Banku Centralnego albo tym że waszym matkom a i wam
wyfiukowane pindziusie skażą pracować na starość o siedem lat dłużej. Myślicie że będziecie coś z tego mieli ? POdkopali już nie jeden "FILAR" podkopią i inne . A wy dalej koncentrujcie się na problemach Dody i Kozidrakowej ....skąd to prostactwo się bierze w naszym społeczeństwie
|
![]() |
Jak widać na fotce, jechali busem bez okien, na pace - jak rumuny
|
![]() |
Kaktus dzieciaku zainwestuj w słownik ortograficzny, ale to koniecznie !
W każdym twoim poście zawsze jest pełno baboli, aż w oczy szczypie, wstyd!
|
![]() |
Czyli Zespół kłamie. Co cię nie robi dla zdobycia kilku fanów.
|
![]() |
A ja się pytam: w której sekundzie padły strzały? Jakie są zapisy z czarnych skrzynek? Czy sprawnie działały radary wzdłuż tej trasy i czy kierowca jechał na ILS-sie? Czy użył przycisku UCHOD? I co na to Rosja?
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|