![]() |
A wraz z wzrostem cen,wzrośnie poparcie dla Tuska i rządu,zeszmacone media zrobią nowy sondaż i się okaże,że 57% Polaków nie chce Kaczyńskiego i PiS w polityce.72% stanowczo żąda zniknięcia tej partii ze sceny politycznej.
|
![]() |
W normalnym kraju ludzie by wyszli na ulice protestować , niestety w polsce większość ma wyroki kredytowe i tego nie zrobią.
|
![]() |
A Polacy jak chochoły śpią...Jak się czyta i słucha naszych mediów normalnie kraj mlekiem i miodem płynący. Może napiszcie co się dzieje w por. psychiatrycznych!!!!
|
![]() |
Bo większość społeczeństwa tak właśnie myśli. I przestań odwracać kota ogonem, bo jak PiS rzędził, to w czasie prosperity nie spłacał długów, tylko zwiększał wydatki socjalne i tworzył nowe ministerstwa dla swoich przystawek. Dziś zbieramy pokłosie głupich rządów J. Kaczyńskiego. Przypomnę, że w 2008 PiS rządał zwiększenia wydatków socjalnych jeszcze bardziej. Na szczęście rząd Tuska nie uległ populistycznym rządaniom. Platforma nie jest wcale super, i mnie jako wyborcę PO strasznie wkur***ją takie rzeczy jak podnoszenie podatkó, czy majstrowanie przy systemie emerytalnym, bo to rządowi liberalnemu nie przystoi. Ale dziś dla Platformy nie ma rozsądnej alternatywy. Takie są fakty. Co zrobić. A J.K. faktycznie powinien jak najszybciej zniknąć ze sceny politycznej |
![]() |
TYm samym zaczęto niszczenie polskiego społeczeństwa. Narodzie obudź się!
|
![]() |
Bzdury wypisujesz, precz z manipulantami precz. |
![]() |
Lek na Altzhaimera -Aricept 10 mg zdrożał z 33 zł. na 100 zł. za opakowanie. Babcia brała na miesiąc 2 opakowania + inne leki. Teraz na leczenie wydawałaby około 250 zł. na miesiąc. Emerytury ma 800 zł. Rachunek jest prosty.
|
![]() |
Dziękujemy ci PO!!!
|
![]() |
ja mam w du*** taki rząd co mnie tylko obkłada podatkami i patrzy ile mi jescze grosza zostało czy na bułkę i mleko wystarczy
|
![]() |
dla synka znalazł fundacje , bmw i wycieczkę do chin
|
![]() |
nie m to jak zdzichu zbychu i ferajna
|
![]() |
Ta zydo-komuna nas wyniszcza.
|
![]() |
A ja dla zasady zapytam czy jest coś co potaniało ? i nie mam tu na myśli lokomotyw czy jakiś balustrad a żeczy codziennego użytku ? A po za tym to jesteś w błędzie bo wina tego bajzlu leży gdzie indziej i dużo wcześniej się ten bajzel zaczął a zaczął się od okrągłego stołu od Michników , Geremków , Kuroniów Wałęsów itd. itd. więc od lat Solidarności tyle że co innego była Solidarność robotnicza a co innego Wałęsowska zresztą na logikę jak prosty elektryk mógł sprawnie kierować państwem ? tylko idiota tak może pomyśleć i uwierzyć w te brednie !- i od tamtych czasów szukajmy winnych tego co dzieje się dziś i co dziać się będzie nadal a dobrze dziać się nie będzie . |

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.