Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Dziecko ma porażenie mózgowe. Szpital ma zapłacić milion złotych

Utworzony przez walczmy o wolność!, 23 stycznia 2012 r. o 08:37
Szanowni Redaktorzy, zanim nasi czytelnicy wyjdą na ulicę protestować, zapytajmy ich co myślą o planowanym podpisaniu przez rząd umowy ACTA i stwórzmy sondę: Czy jesteś za podpisaniem przez rząd D.Tuska umowy ACTA: 1. TAK, jestem za ograniczeniem wolności słowa i prywatności w internecie. 2. NIE, prawa człowieka są najwyższymi wartościami i bezwzględnie należy ich przestrzegać. 3. NIE WIEM co to ACTA Dajmy szansę wypowiedzieć się ludziom w sprawie wielkiej wagi!
Odpowiedz
Był tu komentarz z propozycją sondażu na temat łamiącego podstawowe prawa do wolności słowa paktu ACTA, a teraz go nie ma? WTF?
Odpowiedz
O jednak wpis jest ale nie wyświetla się pod artykułem. Ot, ciekawe.
Odpowiedz
szok !!! a w przysiędze lekarskiej jest : po pierwsze nie szkodzić .jak lekarz może być tak obojętny i działac tak szablonowo ?wiadomo każdy poród jest inny . dużo zdrówka dla Hani i wytrwałości dla rodziców.
Odpowiedz
Wszystkich pokrzywdzonych, w jakichkolwiek wypadkach, również ofiary błędów w sztuce lekarskiej zapraszam do kontaktu ze mną. Jestem agentem ds. odszkodowań. Nasza kancelaria prawna wywalczy dla Państwa nie tylko sprawiedliwość ale i spore odszkodowanie. Bez wstępnych kosztów. Nic Państwo nie tracicie. Po wygranej sprawie pobieramy prowizje od wygranej sprawy. Jesteśmy skuteczni. Serdecznie zapraszam. KONTAKT: mikolaj_kontakt@op.pl
Odpowiedz
Nie poddawajmy się i walczmy z tymi konowałami, co potrafią spiep...yć najprostszy zabieg. Omijać szerokim łukiem SZPITAL W ŁĘCZNEJ, bo to wykańczalnia dla zdrowych ludzi...
Odpowiedz
A jaka kare poniosla lekarka ktora doprowadzila do tej sytuacji czy pozbawione ja prawa wykonywania zawodu czy po prostu uszlo jej to na sucho?
Odpowiedz
AGENT ODSZKODOWAWCZY napisał:
Wszystkich pokrzywdzonych, w jakichkolwiek wypadkach, również ofiary błędów w sztuce lekarskiej zapraszam do kontaktu ze mną. Jestem agentem ds. odszkodowań. Nasza kancelaria prawna wywalczy dla Państwa nie tylko sprawiedliwość ale i spore odszkodowanie. Bez wstępnych kosztów. Nic Państwo nie tracicie. Po wygranej sprawie pobieramy prowizje od wygranej sprawy. Jesteśmy skuteczni. Serdecznie zapraszam. KONTAKT: mikolaj_kontakt@op.pl
a co - nie masz z czego żyć głąbie?
Odpowiedz
Potwierdzam, na Staszica pracuja w znacznej wiekszości KONOWAŁY, a nie lekarze.To samo dotyczy pielegniarek. Są tak pomocne że równie dobrze mogło by ich nie być. "Bogu dzięki" że byłem przy porodzie bo Synio by mi się udusił, żadna suka nie raczyła wezwać lekarza bo uważały że jest wszystko dobrze, a że tętno dziecku spadało poniżej normy na KTG(zona z wycięczenia zasypiała bo 48 godzin nie dostała nic do jedzenia i budziłem ją co chwila)to "wój". Syn przeciskał się przez kanał rodny od 20-ej do 23-ej mało sie nie udusił.Dopiero jak nakreciłem dymu i zje..ałem pielegniarki to raczyły ruszyć tyłek i obudzić lekarza żeby przeprowadził "cesarkę". Dobrze im tak niech płacą to może się wreście ogarną i uswiadomia sobie że żawód lekarz to powołanie i niekończąca się SŁUŻBA, A NIE ODJ..ANIE 8 GODZ. I DO DOMU,jAK NIE PASUJE TO ZMIENIAC ZAWÓD I NIE ROBIC ŁASKI ŻE SIE PRACUJE. Jęczycie , że w Polsce mało zarabiacie. Popracujcie trochę na zachodzie to zobaczycie ja tam wyglada PRACA i za co bierze się pobory. Skończy się opier***actwo. Skoda tylko Hani że nie będzie mogła dotrzymać kroku rówieśnikom, przez bandę konowałów którzy pokończyli studia za jajka i makę bo ojciec z matkom przywozili z wioski i łazili za profesorom co by przepuścili.Życze Rodzicom wytrwałości i energii w wychowywaniu Córci, a Hani jak najwięcej sukcesów w jak najszybszym czasie.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...