![]() |
jako kraj jesteśmy bogaci kiedy płacimy za seks tj. 500+ i teraz nie dam ani grosza, wystarczy młodych zdrowych rodziców pogonić do pracy jak narobili dzieci a 500+ przeznaczyć na zakup sprzętu i leczenie chorych
|
![]() |
Mam kilka owsików, które wygrzebałem z d.py!! chętnie oddam na licytację!
|
![]() |
Ciekawe ile w tym roku Owsiak ukręci pieniędzy dla siebie i rodzinki? Bo przez ostatnie sześć(6) lat jurcio wraz z rodzinką i swoimi ziomkami wyprowadzili z orkiesrty około 50.000.000pln(pięćdziesiąt milionów złotych). Tak więc wpłacajcie naiwniaki, żeby jurcio mógł sobie kupić nore ferrari, dom za granicą itp. wpłacajcie wpłacajcie przecież jurcio chce niby to ratować chore dzieci i osoby starsze ale jednocześnie jurcio jest za aborcją i eutanazją. Hipokryzja w pełnym tego słowa znaczeniu.
|
![]() |
***s://***youtube.com/watch?v=zycbfs2dvtm
|
![]() |
,,polska" gazeta usuwa moje linki na temat offsiaka , może jeszcze raz ... ***s://***youtube.com/watch?v=zycbfs2dvtm
|
![]() |
oczywiście, aborcja i eutanazja powinna być zezwolona i to nie ma nic z owsiakiem, nie chcesz robić aborcji albo eutanazji to nie musisz, nikt ci kuźwa nie karze na siłę robić |
![]() |
polecam przeczytać wszystkim, którzy wspierają owsiaka.
***kontrowersje.net/do_puszki_owsiaka_12_groszy_tylko_nie_p_acz_prosz
|
![]() |
Apel do wszystkich patrzących na takie przedsięwzięcia jak to Owsiaka przez różowe albo czarne okulary - OPANUJCIE SIĘ !
Każda taka inicjatywa jest bezdyskusyjnie pożyteczną pod jednym warunkiem że ta działa zgodnie z zapisanym statutem a statut został opracowany zgodnie z prawem i z uwzględnieniem interesu społecznego.
Takie instytucje powinny też podlegać szczególnej kontroli finansowej w gospodarowaniu zgromadzonymi funduszami . Kiedyś była taka instytucja biegłego księgowego który dokonywał badania bilansu.
Ponieważ nie najlepiej się czuję kiedy dowiaduję się ,że ktoś część tych pieniędzy poza wynagrodzeniem przeznacza na egzotyczne wycieczki.
|
![]() |
pisowskiej licho w komentarzach nie śpi, ja wspierałem, wspieram i będę wspierał!
|
![]() |
To sobie czytaj, nie dajesz twoja sprawa, tylko jak będziesz w szpitalu to pamiętaj, abyś zaznaczył, żeby dla ratowania twojego marnego życia sprzętu z serduszkiem nie brali! Zanieś na tacę i koniecznie powiadom prezesa. |
![]() |
No to na Złotym Melonie i mrówce Całej będzie bogato.
|
![]() |
Tępy buc.
|
![]() |
|
![]() |
Tępy buc. |
![]() |
a ja odkąt jest 50+ nie daję i nie dam ani grosza na wspomaganie, bo jeżeli nasz rząd placi za pieprzenei się i rozmnażanie to tym bardziej winien pomagać chorym, to jest jego zasranym obowiązkiem pomagać najbardziej potrzebującym. Dzieci mają swoich rodcizów i to oni niech zapieprzają na nie jak ich narobili a nie inni podarnicy, którzy nie uzestniczyli w robieniu tego dziecka. Przyjmenośc rodzica kosztuje, kilka minut przyjemności a póżniej zapieprz do 20-25 lat na to dziecko.
|
![]() |
ci co sa przewciw prosze napisac oswiadczenia ze w razie choroby nie chcecie byc leczeni sprzetem owsiaka
|
![]() |
Może "kler" alojzy by rozliczył....
|
![]() |
a ja mogę dać oświadczenie, że nie będę zapieprzała na 500+, bo dzieci jak mają rodziców to niech oni na nie zapieprzają, niestety kilka minut przyjemności kosztuje całe życie zapieprz i niech do tych rodziców co je zrobili dotrze. Obecnie kukulska urodziła 3 dziecko o i 1 tys. dostanie, a rodzice mający jedno dziecko i dochód ponad 800 zł na osobę już nie dostają, to jest chore, żeby bogaci rodzice dostawali, taką głupotę to tylko pusci pisowce mogli wymysleć, np. matka wynajmująca mieszkanie mająca jedno dziecko i 1602 zł już nie dostanie 500 zł na dziecko, bo dla pustych pisowców jest bogatą osobą, a bogacze mający po 1- 20 tys. na osobę dostaną na drugie i kolejne dziecko. Boogatych jak stać to niech sie rozmnażają za swoje pieniadze. |
![]() |
Najlepiej zjedz idioto smavznego
|
![]() |
WOŚP zebrała już 22 mln na godz.20;00.Jeszcze 5 mln i pobijemy rekord dotacji dla ks.Rydzyka od rządu Pis w 2016r.
|
Strona 1 z 2
Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.