Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Konie, gęsi, a nawet ptaszniki. Ranczo dla porzuconych zwierząt na Podlasiu

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 5 stycznia 2020 r. o 19:39 Powrót do artykułu
Super ludzie.
Odpowiedz
Tak trzymać Szanowna Pani.
Odpowiedz
To cudowne, że są tacy ludzie jak Pani... naprawdę godne podziwu
Odpowiedz
To piekne. Przez takich jak TY nie trace jeszcze wiary w ludzi. Dzieki.
Odpowiedz
***s://youtu.be/-yUsx5dXsik
Odpowiedz
Ja też mogę takie coś założyć ,mam warunki umiem chodzić i oprzątać zwierzęta, tylko jest jedno ale: skąd brać pokarm dla zwierząt i z czego ja mam żyć pilnując ich świątek piątek i niedziela.
Odpowiedz
Wreszcie coś mądrego w mediach. Szacunek dla Państwa, przywracacie wiarę w człowieczeństwo...
Odpowiedz
W Australii coraz głośniej mówi się o tym, że to bezmyślny ekologizm a la spurek dojczegrinpeace i im podobnych doprowadził do straszliwych pożarów. Zanim eko-oszołomy zabroniły, farmerzy usuwali suche trawy i busz. Aborygeni nawet wypalali.
Odpowiedz
Pani Emilio wies Laszki na Podkarpaciu pozdrawia serdecznie.Ogladamy Pania i podziwiamy pomysl na zycie i pracowitosc!
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...