![]() |
Ja w to wierzę, chociaż kota nie mam.
|
![]() |
Koty to inteligentne zwierzęta, gdy bardziej poznajemy ludzi ,tym bardziej je kochamy.
|
![]() |
co tam kot. Zaraz znajdzie się stado durni którzy spłycą, że kot do tylko rzecz.
Muszę potwierdzić, że niekiedy zwierzęta są lepszymi przyjaciółmi jak człowiek. Piękna historia.
|
![]() |
heh mój mnie moją bmką zawsze z imprezy przywozi gdy wypije ba i nawet potrafi zatankować i umyć moją bunie.
|
![]() |
Co za bzdury!!! Kot to jedno z najbardziej wrednych zwierząt na świecie. Jego mózg jest zbudowany bardziej prymitywnie od szczura i skunksa. Kot w mieszkaniu to kupa smrodu. Kot niczego nie zaniesie, może jedynie nalać na nagrobek.Nie cierpię kotów od lat instruję wszystkich jak je wytępić w piwnicach i na osiedlach.
|
![]() |
jak swojego gówna nie spuscisz to też śmierdzi, a kot nie śmierdzi... chyba , że ktoś jest brudasem i nie sprząta kuwety! |
![]() |
Piękan historia. Kto nigdy nie miał kota nie będzie wiedział że są one zdolne do takich rzeczy. Nie zgodze się że koty to primitywne zwierzęta, wręcz przeciwnie są bardzo inteligętne, dlatego często przeprowadza się na nich eksperymenty, dokładniej na ich mózgu ponieważ jest on bardzo podobny do mózgu ludzkiego.
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.