Tokiyo Drift:)
|
|
Pytanie:PO CO ODGRADZAĆ PLAC LITEWSKI I OD KOGO/? Żuka od mieszkańców ,czy odwrotnie? Dla kogo jest plac Litewski ?dla władzy ,czy dla mieszkańców?
|
|
straż miejska to kpina i słupki, mimo że nie upiększają są w Lublinie konieczne
|
|
Odpowiedź jest prosta. Przed częścią kierowców. Żeby z Placu Litewskiego nie zrobił się Parking Litewski. |
|
Demontowano je też aby ułatwić wjazd samochodów uprzywilejowanych na uroczystości, które odbywały się 30 metrów od miejsca zaparkowania ... warto o tym też napisać
|
|
Urzędnik ?bo oni mogą wjeżdżać.
|
|
|
|
Próbował wjechać na Plac Litewski? Jak nic jakiś "pomagier" Wojewody ;)
|
|
Jechał naćpany i za szybko. Ale przecież nikogo nie zabił, to nic się nie stało. Dopiero jak zabije rodzinę z dzieckiem,to dopiero się oburzymy. A tak to nic się nie stało. Niech dalej jeździ naćpany i za szybko. Maruderzy jeżdżący przepisowo tylko korki powodują. 120 po mieście - to nas nie wzrusza. Aż kogoś zabije...
|
|
To teraz panie Jakubowski tropicie "afery" placowe? BTW, a gdyby się okazało, że ten człowiek cierpi na jakieś schorzenie psychiczne to takie żarciki byłyby na miejscu? |
|
Jechał od Krakowskiego Przedmiescia skręcał w Kołłątaja poniosło go wpadł w poślizg bokiem wyciął słupki-wiem bo widziałem
|
|
Ten co pisał tekst pewnie powtarza po kimś jak małpa, bo sam pozbawiony jest wyobraźni zresztą policjanci też. Ja można jadąc od Kołłątaja wpaść w poślizg i wylądować na placu, popłynąłby raczej w kierunku 3maja. Raczej jechał od krakowskiego w Kołłątaja.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|