po co pędził?Jakby jechał dozwoloną prędkoscią to nie byłoby wypadku.Dodatkowo fiat tipo pewnie był już pełnoletni.
|
|
widzialam ten wypadek wygladalo to okropnie, akurat przejezdzalam kilka minut pozniej
|
|
Samochodem prawdopodobnie kierował 37-letni Piotr S. Wynika to z ułożenia jego ciała w aucie. Ciekawi mnie to, jak "redaktorzy" potrafią stwierdzić-po ułożeniu ciała w aucie-kto kierował samochodem i ile miał lat....
|
|
KMO, chyba KMP- Komenda Miejska Policji. Ten pierwszy skrot odnosi sie do milicji Obywatelskiej oj Panie redaktorze chyba sie epoki pomylily !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wstyd !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Tak własnie się ustala kto kierowal jeśli siła uderzenia wyrzuca ciało z auta a ranni nie sa jeszcze wstanie odpowiadac na pytania.
|
|
Generalnie to ten wypadek jest owiany tajemnicą.Auto leżące na dachu wyglądało raczej na citroena xarę.Skoro wypadek miał miejsce ok 22,to dlaczego jeszcze o godzinie 1,30 droga była zamknięta a ciało było we wraku i dlaczego skoro działo się to wszystko w poniedziałek piszecie o tym w piątek
|
|
prawda jest taka, ze według mnie to nie piotr kierowal. nie siadł by tez po piwie w samochod, tym samochodem jechal 1 raz! moze byc tez tak, ze ktos zakamuflował to kto kierował???????? ale kto??? wiem......ale nie bede oskarżac/// policja wyjasni wszystko///teraz mozemy osadzac kazdego, stało sie i tyle....wszystko to tylko moje przypuszczenia. czlowiek nie zyje, drugi w szpitalu.....tragadia
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|