U siebie sobie postaw maszt !
|
|
od tego jest Policja aby pilnować ładu i porządku.Kilku protestujących-łamiących prawo drogowe-zagrażających bezpieczeństwu- powinno dostać wnioski do Sądu Grodzkiego.
|
|
Czlowieku nie znasz sprawy a piszesz glupoty, lecz sie na nogi bo na glowe juz za pozno....
|
|
Przyda sie taki maszt zawsze. A w lublinie i okolicach mieszka prawie pół miliona ludzi. Dla mnie rachunek jest prosty 500 000 mieszkańców - 30 niezadowolonych = 499 970 zadowolonych . Niech Budują
|
|
Wstyd mieszkac z takimi ciemniakami na jednym osiedlu !!!!!Brawa dla policji rozgonić baranow !!!
|
|
Na tym osiedlu był ład do momentu kiedy UM wydał decyzję o lokalizacji masztu w odległości kilkudziesięciu metrów od okien bloków mieszkalnych dużego osiedla. Decyzję opartą na błędnych założeniach i posiadajacą wiele braków formalnych. Nie oszukujmy sie gdyby ktoś z nas chciał uzyskac taka decyzję to bujał by się po urzędach pewnie ze 2 lata. A tu dla ery to proszę jusz nie ma problemu, co tam jakies drobne luki prawne, co tam ludzie, pokrzyczą i zapomną. A dlaczego?Dlatego że przecież Era to poważny sponsor miejskich imprez jak można się narazic komuś takiemu... szkoda gadać
|
|
A nie mogli zbudować masztu wtedy, gdy nie było tu jeszcze żadnego osiedla? Ludzie mogliby wybierać czy chcą mieszkać w osiedlu przy maszcie. Spaprali osiedle Poręba. Mają rację protestujący. Zamieszkałem w bloku z pięknym widokiem na miasto i wtedy wybudowali kolejny blok, który zasłonił widok, który był podstawą mojej decyzji, że zamieszkam właśnie tu. Moje niezadowolenie trwa już 30 lat.
|
|
Nie jestem obrońcą przekaźników telefonii komórkowej,ale skoro ludzie protestują przeciwko budowie nowych,to niech najpierw sprawdzą ,w ilu lubelskich kościołach NIE MA takich przekaźników na wieżach kościelnych.Sporadycznie tylko na którymś z kościołów nie ma (jeśli leżą w pobliżu siebie).Należy zaprotestować przeciwko przekaźnikom RM i TV Trwam,a dopiero zacząć protest przeciwko "cywilnym"Trzeba być konsekwentnym w działaniach.
|
|
Wyprowadz sie na zdrowie Ci to wyjdzie!
|
|
to trzeba ich było zaskarżyć do sądu że błędnie wydali decyzję o lokalizacji masztu a nie zachowywać się jak idioci i napierniczać się z bogu ducha winną policją !!!!!! teraz po tym idiotyźmie mieszkania (ceny) polecą na łeb na szyję !!!!!! a wogóle co to był za kretyn z tymi dziećmi małymi na rękach ??!!!!! po co on w ten młyn właził z małymi dziećmi !!!??? ja bym mu dopierniczył taką karę że hej za ten skrajny brak odpowiedzialności !!!!!
|
|
To Ty jesteś ciemny, powiedzą Ci coś w telewizji albo dostaniesz ulotkę z ERY i wierzysz, że takie maszty nie szkodzą ludziom. Poczytaj sobie, chociąz zdaję sobie sprawę, że sprawiCi to duż trudność.
|
|
A jak by Cią ktoś w d... kopnął to też 90% ludzi byłoby zadowolnych. A 1 % miało by coś przeciw. Kali jeść, Kali spać - taki pozim rozumowanie reprezentujesz.
|
|
jestem za, wlejcie policji, wlejcie erze, nie będą pluc wam w twarz... ważne jest życie, a nie pieniądze, pewnie ktoś w urzędzie dostał na to spore wynagrodzenie
|
|
Chyba człowieku sam nie wieżysz w to co piszesz. Brak douczenia !!!
|
|
Bujaj sie buraku
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|