Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
Podalibyscie w których lokalach wystąpiły nieprawidłowości, to wtedy byłaby to większa kara dla właściciela niż ten nałożony mandat. Dalej będzie to robił, bo więcej zaoszczedzi na produktach (czyt. oszukiwaniu klientów) i będzie na kolejne mandaty, tak ruch by zmalał i może wtedy, by zaczął dbać o jakość potraw.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
działania pozorne ,co te głąby z inspekcji sobie wyobrażają,że ludzie zapomnieli ,jak śmiecie urzednicze kontrolowały a w kiełbasie były zdechniete krowy szkapy ,sól drogowa inne gówna i plugastwa ?to gdzieście wtedy byli? też mi wieprzowina zamiast cielęciny,co to q-rwa ma być?
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Akurat z tą wagą to chyba normalne, że się waży przed przyrządzeniem. Przecież wszystkie wartości kaloryczne, itp też się podaje dla surowego produktu.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
kolejny przykład nierzetelności dziennikarskiej. PISZECIE DZIENNIKARSKIE PLOTKI - Jak się pisze że restauracja oszukuje klientów-to się pisze która-z nazwy.Jak piszecie że stacja paliw oszukuje-to się pisze-która stacja oszukuje.Wtedy czytelnicy mają szacunek do dziennika/rza który służy społeczeństwu. Boicie się napiętnować udowodnione oszustwa? PO PROSTU SĄ TO ZWYKŁE PLOTKI - i boicie się odpowiedzialności za nieścisłe informacje. Inaczej jest to dla czytelnika fikcja literacka nie mająca nic wspólnego z rzeczywistością. To dla mnie Radio Erewań-i tyle w temacie rzetelności dziennikarskiej.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Artykuł bez konkretów, bezwartościowy. I zastanawiam się, czy taki Sanepid ma pojęcie, ile osób bez książeczek BHP pracuje w lubelskich restauracjach... mnóstwo :)
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
ktoś gdzieś był, ktoś coś słyszał bo w kolejce do lekarza jedna pani powiedziała że jakaś pani jej powiedziała. Oto poziom Dziennika i jej dziennikarzy po Politechnice lub WSEI.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...