![]() |
Mam nadzieję, że wschodnia bieda ich stąd wygna, nie chcę się bać chodzić po ulicach we własnym miescie i patrzeć jak darmozjady mają lepsze warunki niż pracujący ludzie.
|
![]() |
Nie wiem czemu ludzie są przeciwni przyjmowaniu uchodźców do Polski. Moi znajomi też są uchodźcami zarobkowymi . Jedni są uchodźcami i pracują w Anglii na zmywaku a inni to uchodźcy robole, którzy pracują na budowach w Niemczech.
|
![]() |
Tez nie jestem za przyjmowaniem uchodźców ale jednak polacy to okropna nacja. Sami zalali całą Europę gdzie często wykorzystują lokalny system pomocy i inne kraje to znoszą z pokorą i pomagają. Ale jak sami mieli by komuś pomóc to wywołuje to społeczną gorączkę . Im bardziej ktoś jest katolicki tym większą zieje agresją i nietolerancją. Coś w tym jest. Jesteśmy totalnie zakłamanym i fałszywym narodem. Sam jestem polakiem i niestety też taki jestem.
|
![]() |
A może dlatego, że Twoi znajomi pracują. :) Jak do nas ludzie przyjadą i będą sobie pracować, to niech tutaj będą. Oczywiście przestrzegają naszego prawa, uczą się języka i szanują kulturę.
|
![]() |
Tez nie jestem za przyjmowaniem uchodźców ale jednak polacy to okropna nacja. Sami zalali całą Europę gdzie często wykorzystują lokalny system pomocy i inne kraje to znoszą z pokorą i pomagają. Ale jak sami mieli by komuś pomóc to wywołuje to społeczną gorączkę . Im bardziej ktoś jest katolicki tym większą zieje agresją i nietolerancją. Coś w tym jest. Jesteśmy totalnie zakłamanym i fałszywym narodem. Sam jestem polakiem i niestety też taki jestem.Nie gadaj głupot. Polacy jakoś nic nie mają przeciwko pracującym tu Chińczykom, Hindusom czy nawet Ukraińcom. Nam nie chodzi o niechęć do obcokrajowców,tylko do ISLAMU. Widzisz różnicę? |
![]() |
Jestem przeciw takiemu przyjmowaniu "uchodzcow" ,jak obecnie.Nie mozemy przyjac calego swiata ,bo i dla nas nie starcza. Co innego jest przyjmowac tych co maja ocene wartosci podobna do naszej i sa za to przesladowani.Zdecydowana wiekszosc "uchodzcow" nie chce zmienic sposobu myclenia.Chca tylkolepiej zyc.Odnosnie do nas, to nie pchalismy sie na sile, bez wiz i paszportow . Wyjezdzalismy legalnie.
|
![]() |
Tez nie jestem za przyjmowaniem uchodźców ale jednak polacy to okropna nacja. Sami zalali całą Europę gdzie często wykorzystują lokalny system pomocy i inne kraje to znoszą z pokorą i pomagają. Ale jak sami mieli by komuś pomóc to wywołuje to społeczną gorączkę . Im bardziej ktoś jest katolicki tym większą zieje agresją i nietolerancją. Coś w tym jest. Jesteśmy totalnie zakłamanym i fałszywym narodem. Sam jestem polakiem i niestety też taki jestem.Co ma nacja do tego o czym piszesz? Dlaczego Polacy są sobie tak obcy? Przecież to polityka PRLu i ostatnich rzadów tak nas skłóca. Bo skłóconym narodem łatwiej się rządzi i go okrada.Po drugie piszesz bzdury, Polacy gdzie są i (pracują) sa jedną z najszybciej integrujacych się grup. Są to dane Eu gdzie w Niemczech na 3,5 miliona Polaków "zintegrowanych" jest 96%, w angli 89%....Owszem są chorzy ludzie co wykorzystują systemy socjalne, ale na obrazie z innymi to Polacy są super. Dlaczego niemiecki pracodawca chętnie zatrudni Polaka niż swojego Niemca? Nie o kasę tylko chodzi, ale samo podejście do pracy, ale to dłuższy temat. Chcę Ci tylko napisać, że i tak jest z Polakami super, bo ciągle z nami walczono i się walczy, najpierw zabjając nam inteligencje , teraz rozbijając nasze rodziny, a chore rodziny to chory i cały naród. |
![]() |
Nie gadaj głupot. Polacy jakoś nic nie mają przeciwko pracującym tu Chińczykom, Hindusom czy nawet Ukraińcom. Nam nie chodzi o niechęć do obcokrajowców,tylko do ISLAMU. Widzisz różnicę?masz rację, nigdy wcześniej ani teraz nie ma w polskim społeczeństwie typowego faszystowskiego podejścia do innego człowieka czy innej nacji. My byliśmy zawsze sarmacją Europy," kto przekroczył granicę Polski ten wolnym był". Stąd w Polsce mieliśmy najwiecej Żydów Ormian, Cyganów itp. Praca nikogo nie chańbi i nie wazne skąd człowiek przychodzi, ważne z czym...mieczem czy wyciagnietą dłonią.To rzadzący prusacy, komuna i wypirdki syjonistyczne tak nam metlik w głowie czynią. jak np. z Jedwabnym czy na filmie "nasi ojcowie i nasze matki". Moze wreszcie za rzadów PiS to oczernianie Polskiego Narodu wreszcie się skończy. |
![]() |
Mam nadzieję, że wschodnia bieda ich stąd wygna, nie chcę się bać chodzić po ulicach we własnym miescie i patrzeć jak darmozjady mają lepsze warunki niż pracujący ludzie.Polska może zgodzić się na przyjęcie nawet 3 milionów uchodźców, ale pod warunkiem ze da im wolność....to nikt z nich w Polsce nie pozostanie, bo ich "matka Merkel" zaprosila i obiecała 2 tys€ na miesiąć, bez pracy. Już teraz mają Niemcy problemy bo uchodźcy własnie się tego domagają. !!! Nie zartuję, wpisz w wyszukiwarce "kodeks zachowania dla uchodźców burmistrza Hardheimu"...a potem sobie poczytaj ile razy już im w ratuszu urzadzali strajki, bo chcą tylko pieniedzy! Jak myślisz jezeli taki co najwyzej widział kozę lub wielbłada a wszedł do miejskiej pływalni? To myślał ze jest w haremie sułtana....W Polsce tylu pływalń też jeszcze nie mamy. |
![]() |
PIS sprowadzi do Polski muzułmanów w imię walki o godność narodową. Zobaczycie. Będzie Polska ważna w Europie.
|
![]() |
PIS sprowadzi do Polski muzułmanów w imię walki o godność narodową. Zobaczycie. Będzie Polska ważna w Europie.Gdyby nie ten pis to już byśmy mieli dziesiątki jak nie setki tysięcy islamskich imigrantów ściągniętych przez koparkę na rozkaz makreli. Na szczęście naród w porę się zorientował i pokazał rudemu, koparce i reszcie tej piątej kolumny czerwoną kartkę. |
![]() |
PIS sprowadzi do Polski muzułmanów w imię walki o godność narodową. Zobaczycie. Będzie Polska ważna w Europie.Hahaha nie będzie tak. Ale fajny wniosek, doceniam. |
![]() |
WON!! Nie chcemy ANI JEDNEGO ARABUSA pasożyta, na którego trzeba będzie pracować, i który za jakiś czas zażąda likwidacji obrażających go przydro0żnych krzyży !!!!
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|