![]() |
Brawo dla chłopca za wrażliwość. Ale karny k.. dla autora. Choroba L-C na razie jest nieuleczalna ale z tym da się żyć, nawet bardzo długo. Dieta jest trudna ale to nie jest nowotwór żeby mówić że nie ma ratunku. Cały czas trwają prace nad lekiem na L-C. Pomaga dieta bezglutenowa.
|
![]() |
http://profit.latwy.pl Press the green button and start making money.
|
![]() |
Czapki z głów
|
![]() |
It looks really interesting, and one that would be useful in almost all implementations. I'm not inclined to believe that will be used to support from any other place, but would actually be more useful to the side where they will be used fairly.
|
![]() |
Właśnie dla ludzi takich jak ten chłopak Owsiak powinien się nie oglądać na opinie innych i dalej robić swoje. To Owsiak stworzył orkiestrę i to n powinien nią dyrygować do końca świata i jeden dzień dłużej - a przynajmniej do tego momentu, dokąd mu zdrowie pozwoli.
|
![]() |
Niewielu jest takich, którym nie odbiorę nadziei na tym padole. Do ich grona należy Jureczek Owsiak. Jednakże w innej rzeczywistości i tak trafi w moje ręce. Tamże czas istnieje, a ja jako trzeci po Bogu będę realizował wyroki wydane przez Boga. Wiem, że Jurek nie spaskudzi szansy na pozaziemskie względy u mnie.
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.