![]() |
nie udawajcie głupszych niż jesteście ,krowy pourazowe są w lub były jeszcze w GAZETOWYCH ogłoszeniach jeszcze pare lat temu ,to przypomina stan z wietnamczykami w naszym kraju ,że brak jest ich trupów ,nie umierają.z krowami władze od rolnictwa wiedziały ,że też brak ich utylizacji?podmiotem kontrolnym jest armir i weterynaria,a nad tym czuwa min rolnictwa,to jak do cholery weterynarze maja ten syf skutecznie kontrolować?i czemu od tylu lat ta patologia podległości jest utrzymywana ?tego w europie nigdzie nie ma,pewnie przypadek? hehehe
|
![]() |
Smacznego.
|
![]() |
podłość ludzka i chęć zysku po trupach jest bezgraniczna.jak daleko takie bydle jak człowiek może posunąć sie w swoim okrucieństwie
|
![]() |
Ja pracowalem w Angli w rzezni i tam to samo jest wiec nie pie*olcie glupot ze tylko u nas takie rzeczy.
|
![]() |
Jak można dziennikarzu tego materiału ubić padłą krowę?
|
![]() |
Ja nie kupuje miesa w sklepach tylko od zaufanych ludzi wiec mi to lotto.
|
![]() |
Jakim zwyrolem trzeba być , żeby tam pracować ... :-(((
|
![]() |
Jak by tak skontrolowac dokladnie wszystkie zaklady produkcyjne na swiecie to by sie okazalo ze wiekszosc trzeba by bylo zamknac.
|
![]() |
Tak samo jak w kostnicy.
|
![]() |
Proszę podać logo tych firm .... nie ukrywać tego skrajnego łajdactwa . Po czyjej stronie jest prawo ? kogo ono ma chronić , nieświadomego konsumenta czy przestępcę ? Wodzowie tego teoretycznego Państwa zweryfikujcie swoje logiczne rozumowanie bo stajecie się takimi samymi nikczemnikami . Chodzicie po spotkaniach opłatkowych , co niedzielę nosicie biskupom na tacę ........ a kim tak w sumie jesteście ?. I to na służby weterynaryjne i na organy ścigania trzeba było czekać ponad trzy godziny - ci pewnie nie raz tupali , strajkowali , szli na L4 aby wymóc za swoją wątpliwą pracę podwyżki.
Tu z miejsca powinien przyjechać prokurator z więźniarką i wszystkich tam obecnych do niej bezapelacyjnie zapakować, szybki proces i co najmniej 3 letnie wiezienie z przepadkiem mienia . ... ato to tylko markowanie jakiegoś tam działania ..... co z tymi od soli technicznej stosowanej do przetwórstwa spożywczego ???? tylko szum medialny?
|
![]() |
Ja pracowalem w Angli w rzezni i tam to samo jest wiec nie pie*olcie glupot ze tylko u nas takie rzeczy.tam u angolów okazało sie że dodawali mieso padłych zebri koni do kebabów |
![]() |
A rolnikom zakaz ubijania swojego tucznika ot mądrość narodowa. Przychodzi weterynarka i grzebie w lodówce z policją i mandat (zapłać za swojego tucznika i dopiero możesz zabić)
|
![]() |
to mi sensacja:D:D śmiech! to trwa od przynajmniej 15 lat, w ogóle niszczenie jakiegokolwiek porządku zaczeło się za sawickiego ,który chyba ma jakiś kompleks i nie bardzo lubi weterynarię, bo zabrał nadzór nad skupami . teraz w dużych rzeźniach to jest taka patologia że mózg staje, nadzór farmaceutyczny tez ślepy bo obrót lekami sprawdza się na zapowiedzianych kontrolach... ja jem mieso czerwone od czasu do czasu., zrezygnowałam jakieś 17 lat temu z konsumpcji jako podstawy diety.polecam
|
![]() |
zastanawiające jest , że nigdy nie podają nazw takich firm .
|
![]() |
to mi sensacja:D:D śmiech! to trwa od przynajmniej 15 lat, w ogóle niszczenie jakiegokolwiek porządku zaczeło się za sawickiego ,który chyba ma jakiś kompleks i nie bardzo lubi weterynarię, bo zabrał nadzór nad skupami . teraz w dużych rzeźniach to jest taka patologia że mózg staje, nadzór farmaceutyczny tez ślepy bo obrót lekami sprawdza się na zapowiedzianych kontrolach... ja jem mieso czerwone od czasu do czasu., zrezygnowałam jakieś 17 lat temu z konsumpcji jako podstawy diety.polecamsawicki powiedział,ze jakby weterynaia przeszła pod inne ministerstwo albo premiera ,to zniszczy rolnictwo,właśnie widać ,co sie wyprawia ,jak jest w tym chamskim ministerstwie |
![]() |
A Kołodziejczak z unii warzywno ziemniaczanej chce tylko polskiego mięsa, bo zdrowe, pewne itd. Jakby chłop nie sprzedał chorej to rzeźnia by nie biła leżaków. Ciekawe, ży ten zakład jeszcze funkcjonuje? Prokuratorzy do dzieła.
|
![]() |
a co na to wojewódzki lekarz weterynarii???? powiatowy lekarz jeszcze pracuje???? wstyd !!!!!!!!!!!!!!!!!! dla zawodu
|
![]() |
Co za ludzie.... Za nic mają konsumentów. Oby kabze nabić sobie....
|
![]() |
To może ktoś mi powie co rolnik ma zrobić z krową która złamała nogę i nie może wstać? Ma leżeć u niego w oborze aż zdechnie ? Czekam na mądre i sensowne odpowiedzi !!
|
![]() |
Słyszałem o zakładzie w naszym woj., który płacił weterynarzowi tylko za podpisywanie dokumentów, badań żadnych nie robiono. Ale to było dawno nie wiem jak teraz sprawa wygląda, więc nie będę nikogo oczerniać. Nie wiem dlaczego większość misi koniecznie kraść, kłamać, oszukiwać. Dlaczego nie potrafią normalnie prowadzić działalności. Nieuczciwą konkurencję, przekręty, korupcję trzeba tępić na każdym kroku, bo inaczej dalej będzie jedne wielki kasztan.
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|