Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Nocna dostawa "leżaków". Ubijają chore i padłe krowy. "Zakład jest pod kontrolą"

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 27 stycznia 2019 r. o 12:50 Powrót do artykułu
nie udawajcie głupszych niż jesteście ,krowy pourazowe są w lub były jeszcze w GAZETOWYCH ogłoszeniach jeszcze pare lat temu ,to przypomina stan z wietnamczykami w naszym kraju ,że brak jest ich trupów ,nie umierają.z krowami władze od rolnictwa wiedziały ,że też brak ich utylizacji?podmiotem kontrolnym jest armir i weterynaria,a nad tym czuwa min rolnictwa,to jak do cholery weterynarze maja ten syf skutecznie kontrolować?i czemu od tylu lat ta patologia podległości jest utrzymywana ?tego w europie nigdzie nie ma,pewnie przypadek? hehehe
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Smacznego.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
podłość ludzka i chęć zysku po trupach jest bezgraniczna.jak daleko takie bydle jak człowiek może posunąć sie w swoim okrucieństwie
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Ja pracowalem w Angli w rzezni i tam to samo jest wiec nie pie*olcie glupot ze tylko u nas takie rzeczy.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Jak można dziennikarzu tego materiału ubić padłą krowę?
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Ja nie kupuje miesa w sklepach tylko od zaufanych ludzi wiec mi to lotto.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Jakim zwyrolem trzeba być , żeby tam pracować ... :-(((
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Jak by tak skontrolowac dokladnie wszystkie zaklady produkcyjne na swiecie to by sie okazalo ze wiekszosc trzeba by bylo zamknac.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Tak samo jak w kostnicy.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Proszę podać logo tych firm .... nie ukrywać tego skrajnego łajdactwa . Po czyjej stronie jest prawo ? kogo ono ma chronić , nieświadomego konsumenta czy przestępcę ? Wodzowie tego teoretycznego Państwa zweryfikujcie swoje logiczne rozumowanie bo stajecie się takimi samymi nikczemnikami . Chodzicie po spotkaniach opłatkowych , co niedzielę nosicie biskupom na tacę ........ a kim tak w sumie jesteście ?. I to na służby weterynaryjne i na organy ścigania trzeba było czekać ponad trzy godziny - ci pewnie nie raz tupali , strajkowali , szli na L4 aby wymóc za swoją wątpliwą pracę podwyżki. Tu z miejsca powinien przyjechać prokurator z więźniarką i wszystkich tam obecnych do niej bezapelacyjnie zapakować, szybki proces i co najmniej 3 letnie wiezienie z przepadkiem mienia . ... ato to tylko markowanie jakiegoś tam działania ..... co z tymi od soli technicznej stosowanej do przetwórstwa spożywczego ???? tylko szum medialny?
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Ja pracowalem w Angli w rzezni i tam to samo jest wiec nie pie*olcie glupot ze tylko u nas takie rzeczy.
 tam u angolów okazało sie że dodawali mieso padłych zebri koni  do kebabów
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
A rolnikom zakaz ubijania swojego tucznika ot mądrość narodowa. Przychodzi weterynarka i grzebie w lodówce z policją i mandat (zapłać za swojego tucznika i dopiero możesz zabić)
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
to mi sensacja:D:D śmiech! to trwa od przynajmniej 15 lat, w ogóle niszczenie jakiegokolwiek porządku zaczeło się za sawickiego ,który chyba ma jakiś kompleks i nie bardzo lubi weterynarię, bo zabrał nadzór nad skupami . teraz w dużych rzeźniach to jest taka patologia że mózg staje, nadzór farmaceutyczny tez ślepy bo obrót lekami sprawdza się na zapowiedzianych kontrolach... ja jem mieso czerwone od czasu do czasu., zrezygnowałam jakieś 17 lat temu z konsumpcji jako podstawy diety.polecam
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
zastanawiające jest , że nigdy nie podają nazw takich firm .
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
to mi sensacja:D:D śmiech! to trwa od przynajmniej 15 lat, w ogóle niszczenie jakiegokolwiek porządku zaczeło się za sawickiego ,który chyba ma jakiś kompleks i nie bardzo lubi weterynarię, bo zabrał nadzór nad skupami . teraz w dużych rzeźniach to jest taka patologia że mózg staje, nadzór farmaceutyczny tez ślepy bo  obrót lekami sprawdza się na zapowiedzianych kontrolach... ja jem mieso czerwone od czasu do czasu., zrezygnowałam jakieś  17 lat temu z konsumpcji jako podstawy diety.polecam
 sawicki powiedział,ze jakby weterynaia przeszła pod inne ministerstwo albo premiera ,to zniszczy rolnictwo,właśnie widać ,co sie wyprawia ,jak jest w tym chamskim ministerstwie
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
A Kołodziejczak z unii warzywno ziemniaczanej chce tylko polskiego mięsa, bo zdrowe, pewne itd. Jakby chłop nie sprzedał chorej to rzeźnia by nie biła leżaków. Ciekawe, ży ten zakład jeszcze funkcjonuje? Prokuratorzy do dzieła.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
a co na to wojewódzki lekarz weterynarii???? powiatowy lekarz jeszcze pracuje???? wstyd !!!!!!!!!!!!!!!!!! dla zawodu
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Co za ludzie.... Za nic mają konsumentów. Oby kabze nabić sobie....
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
To może ktoś mi powie co rolnik ma zrobić z krową która złamała nogę i nie może wstać? Ma leżeć u niego w oborze aż zdechnie ? Czekam na mądre i sensowne odpowiedzi !!
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Słyszałem o zakładzie w naszym woj., który płacił weterynarzowi tylko za podpisywanie dokumentów, badań żadnych nie robiono. Ale to było dawno nie wiem jak teraz sprawa wygląda, więc nie będę nikogo oczerniać. Nie wiem dlaczego większość misi koniecznie kraść, kłamać, oszukiwać. Dlaczego nie potrafią normalnie prowadzić działalności. Nieuczciwą konkurencję, przekręty, korupcję trzeba tępić na każdym kroku, bo inaczej dalej będzie jedne wielki kasztan.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Strona 1 z 2

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...