U nas świrów nie brakuje, których teraz trzeba będzie utrzymywać do końca ich życia. Jak zostali wychowani, co na to ich rodzinki, żyjące pewnie z zasiłków?.
|
|
Z artykułu wynika że kobieta by żyła gdyby nie beznadziejne interwencje policji.
|
|
czyli co? jest tylko jednostronna kara śmierci w tym godnym pogardy panstwie,mianowicie tylko bandyci mogą sobie ja bezkarnie wykonywać ,reszte lewactwo skutecznie zablokowało.ale od kiedy komuchy są tacy dobrzy ,w koncu kiedyś bili i zabijali za jaruzela i innych bezkarnie i bez lewackich oporów
|
|
Śmierć za śmierć!Tak powinno być.Sprawców takich czynów trzeba jak śmieci-utylizować!
|
|
Byłem w SB,jestem w PiS,i możecie mnie pocałować w zwis.My możemy wszystko,a wy kodziarze i peowcy walcie się.
|
|
T historia pokazuje jak nieudolną i nędzą służbą jest policja, prokuratura i sądy w tym kraju - policja i prokurator nawet nie potrafią zabezpieczyć wszystkich dowodów i śladów... żenada ...
|
|
Z jednej strony zgarnięte bestialskie śmiecie, które tuż po dogłębnych przesłuchaniach powinny zostać (wraz z pomagierką współsprawczynią!) sprzątnięte i komercyjnie spieniężone na horrrendalne odszkodowania dla najbliższych zakatowanej, a z drugiej wołające o pomstę dyletanctwo tamtejszych 'kryminalnych' z dochodzeniówki, którzy nie zebrali z miejsca zbrodni tak ważnych dowodów rzeczowych jak kij bejsbolowy, którym bito katowaną ofiarę, albo kolczyki. Tych panów śledczych powinno się wyrrrdiepolić dyscyplinarnie z resortu natychmiast po obnażeniu ich abnegacji w programie UWAGA TVN. Ale niedorzeczniczka lokalnej płaszczakowni (od wczoraj 'jojowni') broni tych swoich funfli obwiesi. Nnnn orzeszku...
|
|
Kur.wa i to jest prawo i niezawisłość sądów.Kara śmierci dla tych bydlaków tylko i wyłącznie.Zgłaszam się na ochotnika na wykonawcę wyroku.
|
|
Tylko jak?.. Przecież nawet jako nawóz zasmrodzą glebę, bydło...
|
|
Mogą, dzicy, życ. Jest pilna potrzeba budowy kazamatów jak za cara. O chlebie i wodzie. Wiecej chcesz, zarób przy pracy której nikt normalny nie chce wziąć. Odpokutuj swoje winy wobec społeczeństwa na samym jego dnie. Nie pracujesz, woda i suchy chleb. A warunki w kazamatach i praca takie, żeby najgorsi bandyci na wspomnienie, że tam trafią, pokornieli i bali się samej myśli, że tam moga trafic. Coś za coś. Tego społeczeństwo chce i się domaga. Władzo działaj, masz okazje się wykazać, a zyskasz głosy.
|
|
Skoro ona byla przy tym, i nawet jak tylko pomagala zwiazac ofiare lub jej brata, to powinna odpowiadac za zabójstwo. Ale prokurator ja wypuszcza... Podac imie i nazwisko prokuratora.
|
|
Kara dożywocia to zdecydowanie za mało. Przecież u zwierząt coś takiego sie nie zdarza
|
|
Ziobro widzisz i nie grzmisz! Nadal w sądach są osoby z tęcza w mózgu. Cóż za karę otrzymają ci bandyci max. 10 lat, jak nie wypuszczą ich, bo to schizofremicy byli.
|
|
Poziom wyszkolenia policji obecnie jest zenujący .
|
|
Sposób działania przestępców typowy dla banderowców.
|
|
"prekuratorów" tyż.
|
|
Domagacie się kary śmierci, a na kogo głosowaliście?? Zapewne na peło, pisy lub komuchów i tego typu lewactwo!Tylko JANUSZ KORWIN MIKKE przywróci karę śmierci!! Deklaruje to niezmiennie od 30-stu lat. Banda czworga, na którą , niezmiennie głosujecie, to banda kłamczuchów, złodziei, koniunkturalistów
faryzeuszy,oszustów mających w d.pie jakąkolwiek sprawiedliwość w Polsce.Wasze oburzenie jest , po prostu, śmieszne. W Polsce, jakąkolwiek naprawę, należy zacząć od przywrócenia
kary śmierci, najlepiej w miejscu publicznym, przy kamerach telewizyjnych. Ta banda, która rządzi Polską od 70-ciu lat, tego nie zrobi.A gdy dochodzi do wyborów, Mikke dostaje najwyżej 4% głosów.
Nie chcecie kary śmierci. Nie chcecie praworządności w Polsce. Gdy media donoszą, że np. w Texasie wykonano karę śmierci na jakimś bydlaku, jesteście oburzeni.
Jakie społeczeństwo, taka praworządność.
|
|
Styl i poziom artykułu żenujący! Kto to pisał?
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|