![]() |
coza tułman pisze że nie ma w alfabecie polskim litery x- ***s://pl.wikipedia.org/wiki/alfabet_polski
|
![]() |
a czy mogę dac dziecku na imię Lucyfer?
|
![]() |
A przeczytać artykuł nie łaska?
|
![]() |
Joachim, Alojzy, Maurycy, Eustachy... Poziomka to pewnie imię dla chłopca, od Zająca Poziomki?
|
![]() |
A gdzie Brajan i Dżesika?
|
![]() |
Podobno z Alanem i Vanessą poszli do lasu.
|
![]() |
Jak ktoś jest prawdziwym Polakiem, to nada normalne polskie imię typu Ola, Jan, Jarosław :) itp... a nie jakieś Joshuy, Ewansy czy inne Carmeny.... kiźwa, trzeba mieć czerwony łeb jak Niejaki Wiśniewski aby wpaść na taki świetny pomysł.
|
![]() |
Dupencjusza tylko brakuje, bo już chyba wszystkie mozliwe kombinacje wymyślili na te "imiona".
|
![]() |
Mam nadzieję, że żartujesz i tak to odbieram. A idąc dalej - możesz. Nawet możewsz nadać Adolf. Tylko czemu chcesz dziecku krzywdę robić? Gdybyś bowiem miał trochę oleju pod tzw. kopułą, to być wpadł na świetną myśl, że gdy dziecko będzie w szkole to Jaśki i inne Śtaśki go zamęczą, a potem "zjedzą". Słowem - życia nie będzie miał. Tego chcesz panie "yntelygent"? |
![]() |
Poszli do Xewiousza. |
![]() |
Mnie osobiście rozwala ten chory pęd do tych imion z kosmosu. Jest tyle pięknych Polskich. Ale nie, muszą się wyróżniać z tłumu... musi być po "hamerykansku" panie.
|
![]() |
Rozumiem, że chodzi o zachowanie pisowni. Bo niektóre imiona nie widzę nic szczególnego!
Sam spotkałem się z imionami Brajan i Kewin (takie imię znalazłem także w innych serwisach) ale z taką pisownią.
|
![]() |
Ale czy to mądre? Niezbyt. |
![]() |
Na zadupiach wiejski te imiona są bardzo poularne
|
![]() |
A gdzie staropolskie imię Alfons?
|
![]() |
Wiocha po powrocie z ANGLYJI daye takye ymyona swoeem potomkom :)
|
![]() |
Na zadupiach wiejski te imiona są bardzo poularne
Chyba nie aż tak, jak wśród miejskiej patologii.
|
![]() |
Dżesika dziewczyna dresika. A ich potomek to "Pińcet" - chłopiec, "Pińceta" - dziewczynka na cześć 500+.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|