Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Opieniek? Pacyfik? Lista imion, których lepiej dzieciom nie nadawać

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 25 stycznia 2017 r. o 21:22 Powrót do artykułu
coza tułman pisze że nie ma w alfabecie polskim litery x- ***s://pl.wikipedia.org/wiki/alfabet_polski
Odpowiedz
a czy mogę dac dziecku na imię Lucyfer?
Odpowiedz
A przeczytać artykuł nie łaska?
Odpowiedz
Joachim, Alojzy, Maurycy, Eustachy... Poziomka to pewnie imię dla chłopca, od Zająca Poziomki?
Odpowiedz
A gdzie Brajan i Dżesika?
Odpowiedz
Podobno z Alanem i Vanessą poszli do lasu.
Odpowiedz
Jak ktoś jest prawdziwym Polakiem, to nada normalne polskie imię typu Ola, Jan, Jarosław :) itp... a nie jakieś Joshuy, Ewansy czy inne Carmeny.... kiźwa, trzeba mieć czerwony łeb jak Niejaki Wiśniewski aby wpaść na taki świetny pomysł.
Odpowiedz
Dupencjusza tylko brakuje, bo już chyba wszystkie mozliwe kombinacje wymyślili na te "imiona".
Odpowiedz
Użytkownik niezarejestrowany napisał:
a czy mogę dac dziecku na imię Lucyfer?
Mam nadzieję, że żartujesz i tak to odbieram. A idąc dalej - możesz. Nawet możewsz nadać Adolf. Tylko czemu chcesz dziecku krzywdę robić? Gdybyś bowiem miał trochę oleju pod tzw. kopułą, to być wpadł na świetną myśl, że gdy dziecko będzie w szkole to Jaśki i inne Śtaśki go zamęczą, a potem "zjedzą". Słowem - życia nie będzie miał. Tego chcesz panie "yntelygent"?
Odpowiedz
Użytkownik niezarejestrowany napisał:
A gdzie Brajan i Dżesika?
Poszli do Xewiousza.
Odpowiedz
Mnie osobiście rozwala ten chory pęd do tych imion z kosmosu. Jest tyle pięknych Polskich. Ale nie, muszą się wyróżniać z tłumu... musi być po "hamerykansku" panie.
Odpowiedz
Rozumiem, że chodzi o zachowanie pisowni. Bo niektóre imiona nie widzę nic szczególnego! Sam spotkałem się z imionami Brajan i Kewin (takie imię znalazłem także w innych serwisach) ale z taką pisownią.
Odpowiedz
Jotgie napisał:
Rozumiem, że chodzi o zachowanie pisowni. Bo niektóre imiona nie widzę nic szczególnego! Sam spotkałem się z imionami Brajan i Kewin (takie imię znalazłem także w innych serwisach) ale z taką pisownią.
Ale czy to mądre? Niezbyt.
Odpowiedz
Na zadupiach wiejski te imiona są bardzo poularne
Odpowiedz
A gdzie staropolskie imię Alfons?
Odpowiedz
Wiocha po powrocie z ANGLYJI daye takye ymyona swoeem potomkom :)
Odpowiedz
Na zadupiach wiejski te imiona są bardzo poularne Chyba nie aż tak, jak wśród miejskiej patologii. 
Odpowiedz
Dżesika dziewczyna dresika. A ich potomek to "Pińcet" - chłopiec, "Pińceta" - dziewczynka na cześć 500+.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...