![]() |
Panie Palikot , powiedz pan lepiej jak pan młodych działączy PO przerabiałeś na " kobiety". Tylko, że wtedy nie tylko od Żelichowskiego dostałbyś pan sztachetą , ale i i może nawet kłonicą od lokalnych tuzów PSL. Wiesz pan za co. No przyznaj się wrszcie człowieku od swojej orientacji seksualnej, bądź jak Tomasz Raczek!
|
![]() |
"babo ze wsi"... skorzystaj z doraznej pomocy lekarskiej... w tym momencie masz problem z glowa !
|
![]() |
Jestem mieszkańcem Lubelszczyzny i wstydzę sie za takiego chama jakim jest Palikot.
Mam nadzieję ,że media nie będą w przyszłości cytować jego popisów i wtedy przestanie się popisywać, chyba , że na zebraniach przed swoimi mocodawcami z tuskomanii.
|
![]() |
A ja si wstdy nie ya palikota tzlko ya tzch co glosowali na pis lpr psl na lubelszczyznie.
|
![]() |
[quote name='Niebo' date='11.01.2009, 13:53' post='83236']
"babo ze wsi"... skorzystaj z doraznej pomocy lekarskiej... w tym momencie masz problem z glowa !
Większość mieszkańców tego miasta wie jak niektórzy młodzi działacze robili błyskawiczne" kariery" pracując bez tchu dla pana posła. Zapewniam , że to nie mnie jest potrzebna pomoc medyczna.
|
![]() |
Januszu... zrob cos prosze z tymi kaczorami a zapewnie Ci miejsce w Niebie :-)
|
![]() |
O, czyżby zaprzyjaźniony zakonnik się odezwał? Ale do nieba zz orientacją taką jak ojczulek i Janusz nie przyjmują :-) |
![]() |
"Babo ze wsi" ...pomylka... jestem zenska odmiana Nieba i jestem bezpartyjna. Tobie radzilabym przemyslec cale swoje zycie bo sie w nim pogubiles... Kiedys przyznasz mi racje! Teraz grube sztory zaslonily Ci oczy! Szkoda mi Ciebie ale wiem ze wkrotce sie nawrocisz i znajde Ci rowniez miejsce w Niebie:-)
|
![]() |
Według mnie to normalne, że wobec osób publicznych formułowane są także kontrowersyjne opinie i poglądy ...
Po prostu to takie ryzyko zawodowe - pchasz się na świecznik ... ponosisz konsekwencje tego, że inni bedą ci się bardziej przyglądać i komentować niż w przypadku przeciętnego "zjadacza chleba" ...
|
![]() |
To ty z tej sekty od Kacmajora? I ty mnie nauczasz o jakichś zasłonach? Biedna kobieto. Ale skoro tak ci się pan poseł podoba , to zabierz go w te lasy , może wtedy przestaniemy tego kryptogeya i alkoholika słuchać i oglądać. Zrrób to, bardzo ci będziemy wdzięczni.
|
![]() |
"babo ze wsi" nie bede komentowac wiecej Twoich wypowiedzi. Jak sie wyleczysz z kaczorow to pogadamy. Pozdrawiam :-)
|
![]() |
A gdzie ty wyczytałaś, że jestem chora na kaczory? O pedalstwie Palikota wiedzą liczni , najlepiej wiedzą o tym działacze regionalnych struktur PO. |
![]() |
Mam propozycję do komisji pod przewodnictwem Palikota. Paranormalne jest, że wyborcy wybierający posła nie mieli najmniejszych możliwości żeby go odwołać w trakcie kadencji. W ten sposób takie postacie mogą nas reprezentować aż przez 4 lata. Niestety Palikot się tym nie zajmie. Wątpię, żeby można się było doczekać takiego zapisu, który wydaje się być oczywisty.
|
![]() |
Przeczytaj, co napisałeś, tak z 10 razy i ...wstydź się. To normalne, że osoby "ze świecznika" są "na językach", ale to co robi palikot (celowo mała litera!!!) jest skandaliczne. To język imyślenie rynsztokowego pseudopismaka, a nie MĘŻA STANU - POSŁA RZECZPOSPOLITEJ POLSKIEJ, jakiegokolwiek polityka światowego. On jest chory, ale to się podoba, bo dziś chamstwo wyłazi zewsząd. Dlaczegop pan premier się nie wypowiada. Jak Kaczyński bronił Polaków w sprawie Eryki Sztajnbach, mówił o kryzysie finansowym w Świecie ii radzie gabinetowej, i inne sprawy, np heca z lotem do Brukseli, pan premier Tusk nie schodził z ekranu i krytykował "brak poczucia humoru, czarnowidztwo, itp - u Kaczyńskiego. Teraz ZAMILKŁ. ?????????????? |
![]() |
Palikot jest kobietą?towszystko jasne po co mu ten STUCZNY PENIS
|
![]() |
Dlatego należy w drodze rewanżu domagać się publicznego zaprezentowania przez palikota wyniku testów DNA potomstwa tego czegoś z figurantką , którą nazywa obecnie swoją żoną. Żaden chłop na świecie jeszcze nie zrobił dzieci lateksową protezą , jaką widzieliśmy na pamiętnej konferencji prasowej. |
![]() |
To Palikot pół-żyd i chłop z Biłgoraja jest gej. Już mu Łątka nie wystarcza to ma chętke na Kaczora
|
![]() |
Mamy lubelskiego BŁAZNA!. Nie powinno się takich ludzi wybierać w wyborach.
|
![]() |
nowe hasło reklamowe Media Markt "Palikot - tego powinni zabronić"
|
![]() |
Województwo Lubelskie przeprasza za Janusza Palikota herbu Wibrator
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|